reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

reklama
ja miałam w poprzednią sobotę, było niepowtarzalnie ;-) 14 osobowy babski team zaszalał całkowicie!!! Ściągnęłam o 5.00 rano do domu...Błażej nie tęsknił za specjalnie i dał rade bez mamy, więc pod każdym względem impreza udana! myślę, że warto ;)

hahaha malz sie wlasnie wkurzyl bo okazalo sie ze mial plan w tajemnicy przede mna poprosic chrupcie zeby cos mi zorganizowala ;)
to niech jeszcze prosi.. chrupci na pewno będzie miło.. a Ty umów się z nim, że nic nie wiesz na ten temat..:))))
zazdroszcze panienskiego.. ja nie mialam i nigdy na takowym nie byłam...:((((

....panieńskie sa fajne!:tak:
Najlepiej (pod każdym względem) pamiętam panieński mojej bardzo dobrej koleżanki, brali ślub dokładnie rok po nas (tylko dzień różnicy w datach:-)), a ja byłam już w ciąży, więc nic nie piłam..... a bawilam się z nimi chyba do 4.00. W każdym razie działy się tam sceny nieprawdopodobne:-D i byłam jedyną osobą, która zdawała sobie z tego wszystkiego sprawę, która wszystko pamięta i która do dzisiaj ma mega ubaw, jak im przypomni, co wywijały:-D

Nataliak, ja w sumie fajnie ze strony męża, że o tym pomyślał...:tak:

Klariss, będą zdjęcia??:-D

ja byłam na jednym- 2 lata temu u mojej przyjaciółki, same jej zorganizowałyśmy imprezę. To była najlepsza impreza, na jakiej byłam, dodam, że zdjęc nie widział nikt poza nami, gdyż nie nadawały się do publikacji:p

reklama
babki to teraz mobilizacja - jak któraś ma fajne pomysły, wspomnienia to piszcie na pw. Tylko bez striptizera plis bo tego nie ogarnę i nie zniese... ;-)

Do góry