reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

reklama
dla mam z warszawy i okolic torciki na wszystkie okazje: | Kreatywny Cukier

my bedziemy na pewno na roczek leniuszka od nich zamawiac i zastanawiamy sie wlasnie nad slubnym.

Oglądaliśmy ich torty jak szukaliśmy dla siebie na ślub...
Ja polecam te cukiernie (jadłam ich torty, są niesamowite):
Cukiernia Sowa warszawa - cukiernia warszawa - torty dla dzieci warszawa - torty dziecice warszawa - torty urodzinowe warszawa - torty warszawa - torty weselne warszawa
Cukiernia Sweet-home Warszawa. Cukiernie, Torty dla firm, herbaciarnia.

tez juz bym chciała mieć chrzest Prezesa za sobą...
W końcu chyba podejdziemy do tematu w przyszłym roku na wiosnę, kasę teraz zainwestowalismy, wakacje przed nami i na tace nie zostało ;-)

A poza tym wstydzimy się iść do ksiedza... Msze u nas są w małym blaszaku więc doskonale wie, że do kościoła nie chodzimy :-(

chrupcia, ja od czasu, jak tu mieszkam,*(4 lata) to nie byłam ani razu w kościele.
po chrzcinach oczywiście też nie.
i ja tam się nie wstydziłam

Madziamadzia 16 października to moja data ślubu ;-). A co do opłatków na tort to świetnie się sprawdzają,ja Majce na urodziny zamawiałam i super to wyglądało. A na chrzciny kupiłam na tort dzidziusia w wózeczku z cukru i różyczki, fajnie to wyszło.

Nie wiem czy Wam opowiadałam jakie my jaja mieliśmy z przełożeniem chrzcin na tę sobotę.Trafiliśmy chyba na najgorszego księdza w tej parafii.Jako,że my tylko po cywilnym to już nie tak,bo "żyjemy w grzechu".To mu mówię,że wtedy nie było nas stać na dwa śluby,tym bardziej,ze wołali od nas w kościołach,co łaska ale nie mniej niż 300 zł.No to ten,że u nas w parafii tylko 50 zł i nie musimy niczego extra robić,tylko najbliższa rodzina.
I pod tym warunkiem nam da chrzest,jeśli w ciągu roku weźmiemy ten kościelny.Kurde mol,zrobimy go może w któreś święta i będzie spokój

reklama
My nie odbieraliśmy aktu chrztu ani nie dostaliśmy żadnej pamiątki.W ogóle ten proboszcz w mojej parafii jest jakiś dziwny ,taki nie kontaktowy.
Dobrze że my już po chrzcinach bo coraz chłodniej się robi ,a u mnie w kościele to kostnica:-D chociaż mi z emocji było bardzo gorąco.
U mnie chrzciny troszkę większe(43os) ale na szczęście robiliśmy w lokalu.
Olinka była bardzo grzeczna,dzielnie to wszystko zniosła.

Mam po Oli do sprzedania sukienkę do chrztu i buciki,ale pewnie na wasze córy będzie już za małe.Aż szkoda do pudła spakować a na allegro nie umiem wystawiać(aż wstyd)

Do góry