reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

reklama
Dziewczyny! Zadnego kupowania zaproszeń!!!! Od jutra rozpoczynamy kurs robienia odlotowych kartek, zaproszen itp. Dzisiaj nie mialam czasu zrobic zdjec ale kurcze jutro macie jak w banku. Tylko jak te zdjecia Wam pokazac? Na maila??? Doradźcie coś.

Nie trzeba miec talentu tylko pomysl! Ale jak mam wkleic? Ja noga w tych sprawach! Chcialam foty juz teraz zrobic ale kurna za ciemno i slabo widac. Zebralam te dzieła, które udalo mi sie znalezc. Szkoda ze zaproszenia na chrzciny nie moge znalezc, ale to nic. Na pewno ktos z rodziny ma. Zazwyczaj stoja gdzies na meblach u nich.

Słuchajcie miłe Panie. Pomysł mam następujący. Mianowicie jeśli przeszkolicie mnie jak dodawać zdjęcia tutaj to przygotuję pełną prezentację i będziecie działaś prężnie ku zaskoczeniu wszystkich gości. Tylko do mnie w sprawach technicznych trzeba jak do tępaka... Bo ja humanista jestem ;-) To jak?

mysz akurat ja tez gląb jestem jesli chodzi o wstawianie zdjec. ale pyzuncia mi kiedys dala wlasnie ten link ino znow trza czytac co i jak, bo nic nie pamietam. ale moze little me zrobi to pierwsza.

i prosba do naszych mod - czy moze nie bylby to zly pomysl, gdybysmy zmienili tytul tego watku na bardziej bieżący, a raczej zmienili kolejnosc na roczek, chrzciny itd. nie wiem co sadzicie dziewczyny? ja np. momentami zapominam, ze tu o roczku piszemy, bo czytam tylko pierwsze slowo:-D;-)

czesc dziewczyny
wpadłam na chwile bo jestem wirze zakupow i przygotowan na chrzciny i slub...
Maly ma juz ubranko...
a ja suknie... tyle ze jeszcze jest u krawcowej... bo co sie okazalo to za luzną mi ją zrobili...
wiec odbiór w czwartek a slub w sobote... :szok:
a ja mam takie dziwne sny... ze sie w suknie nie zmieszcze.... i do tego doprowadzilo ze co zjem smazonego to wymiotuje... :crazy:

reklama
Do góry