reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

reklama
ja tez nie wiem co, najbardziej rowerek. wiadomo, ze chcialoby sie kupic wszystkie zabawki ze sklpu i jeszcze wiecej, ale niestety mozliwosci raczej ograniczone.

rowerek widzialam w sklepie smyk u nas, kosztuje 130zł i podoba mi sie, ma podnozek dla maluszkow, a potem wyciaga sie pedaly, raczke do prowadzenia, chyba koszyk z tego co pamietam. ogolnie bardzo nam sie podobal. postaram sie zobaczyc czy na allegro takiego nie ms i wstawie link jak bedzie.

nawet dlugo nie szukalam. wstawiam link:
ROWEREK TRÓKOŁOWY PIESEK 2 kolory dzwiek (349133883) - Aukcje internetowe Allegro

ROWEREK STEROWANIE melodyjki,BUJAK wys.10 PROMOCJA (343960905) - Aukcje internetowe Allegro

mam taka mala uwage od siebie. jakbyscie chcialy kupowac przez internet to warto wczesnioej poszukac takiego w sklepie i zobaczyc na zywo, bo nieraz te rowerki wygladaja na porządniejsze niz naprawde sa. ja ten co widzialam moge polecic, bo naprawde solidna robota. to jest ten pierwszy link, a ten drugi to tez widzialam i tez niezly

ja kompletnie nie wiem co Miśkowi kupić na urodziny :dry:. Rowerek ma po Maciusiu

A imprezę robimy w sobotę o 16.00 :happy:. Będą dziadkowie, moja siostra z rodzinką i chrzestna. Chrzestny raczej nie przyjedzie
A i muszę pomyśleć o torcie :blink:. Pewnie zrobię biszkopt z owocami i galaretką :-D

reklama
My chcieliśmy roboć urodzinki 17 maja, ale musimy przesunąć o tydzień lub dwa, bo bedę musiała iść na wyrywanie tej ********* 8 i zrobić plastyke paznokcia, a to dopiero po 3 maja mogę. Więc na 17 się nie wyrobię :-/. A co do prezentu to nie mamy pojęcia co mu kupić, zastanowimy się. Od dziedków już dostał ogromny kojec drewniany. Teraz użytkujemy 5 części z 8 :-).

Do góry