reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
ja nie mam pojęcia co kupić córci myślę też nad rowerkiem ale może Wy macie jakiś super pomysł który zgapię
ja tez nie wiem co, najbardziej rowerek. wiadomo, ze chcialoby sie kupic wszystkie zabawki ze sklpu i jeszcze wiecej, ale niestety mozliwosci raczej ograniczone.
rowerek widzialam w sklepie smyk u nas, kosztuje 130zł i podoba mi sie, ma podnozek dla maluszkow, a potem wyciaga sie pedaly, raczke do prowadzenia, chyba koszyk z tego co pamietam. ogolnie bardzo nam sie podobal. postaram sie zobaczyc czy na allegro takiego nie ms i wstawie link jak bedzie.
nawet dlugo nie szukalam. wstawiam link:
ROWEREK TRÓKOŁOWY PIESEK 2 kolory dzwiek (349133883) - Aukcje internetowe Allegro
ROWEREK STEROWANIE melodyjki,BUJAK wys.10 PROMOCJA (343960905) - Aukcje internetowe Allegro
mam taka mala uwage od siebie. jakbyscie chcialy kupowac przez internet to warto wczesnioej poszukac takiego w sklepie i zobaczyc na zywo, bo nieraz te rowerki wygladaja na porządniejsze niz naprawde sa. ja ten co widzialam moge polecic, bo naprawde solidna robota. to jest ten pierwszy link, a ten drugi to tez widzialam i tez niezly
rowerek widzialam w sklepie smyk u nas, kosztuje 130zł i podoba mi sie, ma podnozek dla maluszkow, a potem wyciaga sie pedaly, raczke do prowadzenia, chyba koszyk z tego co pamietam. ogolnie bardzo nam sie podobal. postaram sie zobaczyc czy na allegro takiego nie ms i wstawie link jak bedzie.
nawet dlugo nie szukalam. wstawiam link:
ROWEREK TRÓKOŁOWY PIESEK 2 kolory dzwiek (349133883) - Aukcje internetowe Allegro
ROWEREK STEROWANIE melodyjki,BUJAK wys.10 PROMOCJA (343960905) - Aukcje internetowe Allegro
mam taka mala uwage od siebie. jakbyscie chcialy kupowac przez internet to warto wczesnioej poszukac takiego w sklepie i zobaczyc na zywo, bo nieraz te rowerki wygladaja na porządniejsze niz naprawde sa. ja ten co widzialam moge polecic, bo naprawde solidna robota. to jest ten pierwszy link, a ten drugi to tez widzialam i tez niezly
Żania7
mama kochanych urwisków
szerlock fajnie by było jakbyś wkleiła link miała bym porównanie tych rowerków tutejszych a Polskich:-) może to mi coś pomoże.
ROWEREK Z KOŁYSKĄ I POZYTYWKĄ + GRATIS ! (346640722) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze ten jest jesli ktos lubi takie mocne kolorki, ale naprawde jest uroczy, tez go widzialam.
jeszcze ten jest jesli ktos lubi takie mocne kolorki, ale naprawde jest uroczy, tez go widzialam.
Żania7
mama kochanych urwisków
kurde wyskakuje mi błąd wczytywania strony i niestety nie moge zobaczyć tego rowerka
Żania7
mama kochanych urwisków
już weszłam na allegro i zobaczyłam ten rowerek fajny rzeczywiście ma mocne kolory;-)
Żania7
mama kochanych urwisków
a propos rowerków nie poleca tych z pozytywka na dłuzsza ete mozna oszalec jak to tak wygrywa non stop
hym a one nie maja wyłączników głosu?
ja kompletnie nie wiem co Miśkowi kupić na urodziny . Rowerek ma po Maciusiu
A imprezę robimy w sobotę o 16.00 . Będą dziadkowie, moja siostra z rodzinką i chrzestna. Chrzestny raczej nie przyjedzie
A i muszę pomyśleć o torcie . Pewnie zrobię biszkopt z owocami i galaretką
A imprezę robimy w sobotę o 16.00 . Będą dziadkowie, moja siostra z rodzinką i chrzestna. Chrzestny raczej nie przyjedzie
A i muszę pomyśleć o torcie . Pewnie zrobię biszkopt z owocami i galaretką
reklama
Kluliczek
Babka z laską
My chcieliśmy roboć urodzinki 17 maja, ale musimy przesunąć o tydzień lub dwa, bo bedę musiała iść na wyrywanie tej ********* 8 i zrobić plastyke paznokcia, a to dopiero po 3 maja mogę. Więc na 17 się nie wyrobię :-/. A co do prezentu to nie mamy pojęcia co mu kupić, zastanowimy się. Od dziedków już dostał ogromny kojec drewniany. Teraz użytkujemy 5 części z 8 :-).