reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

ja z pozytywka i migajacymi swiatelkami w ogole nie bralam pod uwage :no: Wlasnie dlatego ze szalu mozna z tym dostac :-D Dzieck osie cieszy, ale gorzej z rodzicem...

Mysle o torcie wlasnie i chyba zamowie w cukierni caly torcik zeby byl ladny (nie jestem mistrzynia wypiekow :zawstydzona/y:). Skoro bedzie malutk ogosci to przynajmniej tort niech bedzie porzadny :-D

reklama
ten rowerek, co ja ogladalam to nie dawal czadu, byl bez takich gadzetow.

tort zamowie, bo spod moich rak to efektowny on nie bedzie.

my wlasnie 17 maja robimy te pierwszejsze urodzinki.

No własnie napisałam juz na innym wątku narazie chyba wstrzymam sie z kupowaniem jakichkolwiek zabawek bo tylko ja się nimi bawię zachęcając małego:-:)-:)-:)-( a on i tak coś nie chce. Ostatnio znowu mialam szal nakupowałam bo jakiś żal w sercu kazal mi je kupować i oczywiście atrakcja byla tylko na dwie godziny. A w tej chwili bawi sie już 40 minut wałkiem do ciasta zlizuje starą mąkę:sorry2::zawstydzona/y:.

Maja też ostatnio szybko sie nudzi zabawkami nie ważne czy nowe czy stare i teraz na razie wstrzymuje sie od kupowania choć bardzo lubię kupować jej zabawki aż ostatnio mój mąż powiedział "Kup zabawkę mamusiu którą chcesz sie pobawić, przecież widzę ze oczka Ci się świecą;-)" to było w sklepie w sobotę

U nas obchody roczku przeniesione też na 17 maja. Widzę, ze faktycznie sporo nas będzie wtedy balować. Tort też zamówię. Szerlock, gdzie proponujesz? Ja zazwyczaj u Sowy, ale słyszałam, że Staropolska ma ciekawe. Zaraz zerknę na propozycje prezentów, które wstawiłyście, choć u mnie w zasadzie juz lista zamknięta.

Fajowa ta piłka tygrysek. Nie wiem jednak czy nie za wcześnie na nią? Jednak dodałam sobie do obserwowanych aukcji bo bardzo mi przypadłą du gustu. A poniżej możecie zerknąć jakie prezenty u nas się szykują.
MEGA ZABAWA GUMOWY OSIOŁ DO SKAKANIA MEGA HIT (339226917) - Aukcje internetowe Allegro
widziałam osła na żywo i fajny.
LITTLE TIKES 403C KONIK BUJANY KON NA BIEGUNACH SS (337376282) - Aukcje internetowe Allegro
Tym Amelka się zachwycała u mojej koleżanki
LITTLE TIKES 4409 HUSTAWKA GLEBOKA 9-36MSC SS VIP (344225502) - Aukcje internetowe Allegro
Interaktywna Arka Noego Kiddieland promocja ! (345243634) - Aukcje internetowe Allegro
To wydaje mi się też extra. Jest pianinko i cała plejada zwierzaków, które jak się naciśnie wydają charakterystyczne dla siebie dźwięki.
No a na koniec pojazdy
ROWEREK miękkie koła - 4 kolory od ZiAndrzej (339196231) - Aukcje internetowe Allegro
Ameli w markecie sprawia olbrzymią frajdę jeżdżenie w takim autku.
LITTLE TIKES 401H SAMOCHOD COZY COUPE KSIEZNICZKI (340448294) - Aukcje internetowe Allegro
wersja dla chłopca:
LITTLE TIKES 400X SAMOCHOD RADIOWOZ POJAZD SS VIP (343693179) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES 4458 SAMOCHOD GRAND COUPE CAR SS VIP (343692810) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry