reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

reklama
ŻANIU super , że już jesteście po chrzcie Majeczki ;o), ale wiesz co ten proboszcz to naprawdę jakiś nawiedzony :szok: rozmiar szatki i zakaz robienia zdjęć w tak ważnej chwili to jakaś paranoja!!! już ja bym mu dała popalić:angry:
A teście się nie popisali, ale cóż... Zduś to w sobie bo szkoda Twoich nerwów :no:

Co do pieniązków to też wydaje mi się , że lepiej je gdzieś wpłacić, bo nasza Oliwka też dostała dużo pieniązkow tak jakoś się rozeszły nie wiadomo na co i też teraz musimy jej je oddać :-D

Dziewczyny!

Ja będę chyba pierwsza z obchodzeniem roczku, bo już 26 kwietnia. Mój mąż wyjeżdża 29 na 3 tyg i dlatego tak szybko. Podpowiedzcie jakie są u Was zwyczaje na roczek. Obecnie zajmuję się zaproszeniami. Własnoręczne dzieła to moja specjalność. Obowiązkowo ze zdjęciem żeby każdy miał pamiątkę. Podobnie jak przed chrzcinami przeszukałam allegro w poszukiwaniu pomysłów na prezenty- to na prośbę gości. Teraz trwają zapisy na prezenty... Zabawne to, bo niektórzy się spóźniają i potem walka o dany prezent co to sobie go już upatrzyli a ktoś inny w międzyczasie go wybrał. Cieszę się, że nasi goście są tacy zorganizowani. W ten sposób prezenty sa trafione w dziesiątkę. Oczywiście większość, bo nie każdy działa z listą ;-)

To jak? Pomożecie mi zorganizowac ten roczek? Licze na Was.

little me nie wiem czy wy wobec tego obchodzicie roczek przed faktycznym ukonczeniem czy nie, ale ja slyszalam, ze roczek obchodzi sie w takich sytuacjach po skonczeniu rzeczywiscie roczku, a nie przed. w koncu to roczek, a nie nie caly roczek. my tez chcelismy zrobic 2 dni wczesniej i wlasnie uswiadomiono mnie, ze nie bardzo sie tak robi i robimy tydzien pozniej i zaproszenia tez beda. zamowie na allegro, bo niestety nie mam cierpliwosci, by robic je samodzielnie, choc na pewno bym chciala

eeeee, no co Ty szerlock, kto Ci wmoiwl, ze 2 dni przed to jakis problem?? :baffled:

też słyszałam ze urodziny wyprawia sie w dniu lub po nich a nie przed bo niby jakiegoś pecha przynosza życzenia złożone wcześniej hym ale czy to prawda nie wiem i raczej u nas bedzie to 1 urodzinkach 2 dni w sobote zrobie zaproszenia z Maja kupie jakieś ozdoby juz kupiłam balony z napisem roczek i szarfę na okno z napisem 1 urodziny

reklama
Ja tez nic takiego nie słyszalam:baffled:

A my dwie imprezy pierwsza w dniu urodzin niestety o 19.00 bo wszystcy pracuja a druga w niedziele po urodzinach dla rodziny mojego M.

Ozdoby zakupione a tort jeden bedzie taki tylko z napisem Quinten1 jaar a drugi na druga impreze to babcia Quintusia robi.

diddljx0.jpg

Nie mam jeszcze zaproszeń.

Do góry