reklama
Gaal
Fanka BB :)
Myszko- cieszę się, że urodzinki udane :-) w męskość Janka w nowej fryzurze nie wątpię
U nas też po urodzinkach.:-)
Wszystko jakoś się udało. Zuzia była nawet grzeczna , wybrała kieliszek , zaczęła płakać jak jej 15 osób zaczęło śpiewać 100 lat
Było sympatycznie.
Ale ja w życiu tyle się nagotowałam, nasmażyłam etc.
ledwo żyję
U nas też po urodzinkach.:-)
Wszystko jakoś się udało. Zuzia była nawet grzeczna , wybrała kieliszek , zaczęła płakać jak jej 15 osób zaczęło śpiewać 100 lat
Było sympatycznie.
Ale ja w życiu tyle się nagotowałam, nasmażyłam etc.
ledwo żyję
Lapis_Lazuli
Mama Ma Mi
Jestem pod wrażeniem Waszych przygotowań do roczku, ja będę mieć dwa roczki, tak wyszło ze chyba każda rodzina będzie miała osobno. 6 czerwca przylatuje szwagierka z dziećmi z florydy wiec roczek miał być z nią 7 czy 8, ale moja Mama leci na wczasy 6 więc jej wtedy nie będzie.Więc robimy dla mojej Mamy roczek teraz w niedzielę, ale moja siostra powiedziała ze ona też wolałaby przyjść teraz niż potem, no a na potem zostanie z mojej rodziny tylko chrzestny i nie wiem czy nie będzie mu łyso bo będzie sam z prawie obcymi(raz na chrzcinach sie widzieli), więc zobaczę czy jemu też nie zaproponuję zmiany terminu , no i tak sie wszystko rozłazi:-(
Acha, a jakie prezenty wymysliłyście dla swoich pociech? Jak będę miała chwilkę to poczytam ale Maciuś od jakichś kilku dni jest nie do wytrzymania-łazi tylko i truje dupkę za przeproszeniem
Acha, a jakie prezenty wymysliłyście dla swoich pociech? Jak będę miała chwilkę to poczytam ale Maciuś od jakichś kilku dni jest nie do wytrzymania-łazi tylko i truje dupkę za przeproszeniem
Lapis_Lazuli
Mama Ma Mi
Acha Aletko, bo w ogóle to chyba teściowa mi powiedziała ze Kasi było przykro ze nie chce my poczekać z chrzcinami do jej przyjazdu i zrobiliśmy je w listopadzie, no więc mówię poczekamy z roczkiem na nią, a tu moja Mama leci na wczasy-tylko że znając moją Mamę i jej niechęć do wielkich spędów to ona woli byc osobno i wcale jej za to nie winię, tylko moja siostra tez woli teraz z Mamą naszą, no i nie wiem co na to Tomek chrzestny-choć chciałabym aby jednak był potem bo nie chciałabym aby Kasia i rodzina z Bielska myślała że moja rodzina nie chciała z nimi mieć przyjęcia. I tak wyjdzie na to, ze będę się pzrejmować wszystkim i wszystkimi znowu. I chyba jednak Tomka nie odwołam z terminu, niech chrzestni będą razem, przecież będę ja i Przemek to nie będzie sam. A dla mojej rodzinki zrobię przyjęcie bezobiadowe, tylko tort, jakies sałatki i takie tam rzeczy no i msza, a u rodziny męża to takie rzeczy przyjęło sie robić z obiadem i znowu bedę się głwoić bo dzieci będą z Florydy i trzeba zrobic coś lekkiego, bo dla nich wszystko za łuste-jak bylismy kiedyś w knajpie(jak byli na ślub nasz) to Kasia(szwagierka) odsączała w papierowe serwetki placki ziemniaczane.Oni tam jedzą płatki z mlekiem na sniadanie, potem cały dzień piją wodę i jedzą owoce a potem o 18 obiad(sałatka z rybą i ziemniakami ale takie bezsosne wszystko) z deserem(lody) i tyle. Fakt że to zdrowe jest ale jedzą inaczej niz my a ja chciałabym aby każdemu smakowało ewentualnie.
eeeech, idę pomyśleć troszkę.
Rowerek kupimy do Maciuś dostał od prabaci pieniążek na roczek i Dzien dziecka na to właśnie. Klocków ma dużo w spadku od kolegi męża z pracy, myslałam o huśtawce ale nie wiem czy to dobry pomysł, może bujak kupię? taki plastikowy?Jeszcze coś wymyślić muszę dla siostry itd. Może faktycznie coś długoterminowego mu założe.
eeeech, idę pomyśleć troszkę.
Rowerek kupimy do Maciuś dostał od prabaci pieniążek na roczek i Dzien dziecka na to właśnie. Klocków ma dużo w spadku od kolegi męża z pracy, myslałam o huśtawce ale nie wiem czy to dobry pomysł, może bujak kupię? taki plastikowy?Jeszcze coś wymyślić muszę dla siostry itd. Może faktycznie coś długoterminowego mu założe.
Słoneczko_Ktosia
kasro - dziekujemy torcik zamawialismy specjalnie bo mały ma fioła na punkcie samochodzików
Fajna sprawa na roczek to tunele my taki kupilismy i mały zachwycony
I jeszcze farma Fisher prica mozna dokupowac czesci
Fajna sprawa na roczek to tunele my taki kupilismy i mały zachwycony
I jeszcze farma Fisher prica mozna dokupowac czesci
Gaal
A my na urodzinki dostaliśmy kilka prezentów i sami kupiliśmy Zuzi prezent, ale umówiliśmy się z gośćmi, że zbieramy na fotelik.
Uzbieraliśmy ok. 650 zł, zdecydowaliśmy się na fotelik:
FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18 kg Kolor FUEGO !! (368204726) - Aukcje internetowe Allegro
Ale generalnie wiem: już nigdy nie zrobię takiej imprezy w domu, moim zdaniem szkoda pieniędzy, lepiej kupić dziecku więcej prezentów, niż wydać kasę na to cholerne żarcie, komunia w lokalu i to po znajomości.
Niby się cieszę, że wszystko jakoś się udało, ale wiem, że teraz zrobiłabym inaczej. Warto słuchać się doświadczonych mam.;-)
Uzbieraliśmy ok. 650 zł, zdecydowaliśmy się na fotelik:
FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18 kg Kolor FUEGO !! (368204726) - Aukcje internetowe Allegro
Ale generalnie wiem: już nigdy nie zrobię takiej imprezy w domu, moim zdaniem szkoda pieniędzy, lepiej kupić dziecku więcej prezentów, niż wydać kasę na to cholerne żarcie, komunia w lokalu i to po znajomości.
Niby się cieszę, że wszystko jakoś się udało, ale wiem, że teraz zrobiłabym inaczej. Warto słuchać się doświadczonych mam.;-)
mysz1978
Pyzunciu - swietny torcik :-)
No i jestem pod wrazeniem zaproszen :-)
Gaal - a u Ciebie jestem pod wrazeniem Twojej pracowitosci - u mnie wszystko (czyli podwieczorek) bylo na ostatnia chwile i moja mama kiwala ze zgroza glowa
Troche lzej mi byl oz kolacja bo goscie siedzili przy stole i mialam czas, no ale ja nie robilam nic na cieplo...
No i jestem pod wrazeniem zaproszen :-)
Gaal - a u Ciebie jestem pod wrazeniem Twojej pracowitosci - u mnie wszystko (czyli podwieczorek) bylo na ostatnia chwile i moja mama kiwala ze zgroza glowa
Troche lzej mi byl oz kolacja bo goscie siedzili przy stole i mialam czas, no ale ja nie robilam nic na cieplo...
reklama
SIMAMA
majowa MAMA 2007
u nas roczek był 31.maja bo jubilat chorował...
ale impreza udana, w ogrodzie - 17 dorosłych + 5 dzieci
i mnóstwo lupów jubilat zebrał...
w związku z powyższym - ;-) - byłam zmuszona podzielić jego dobytek i połowe eksmitować zabawek do dziadków... inaczej musielibśmy z m. spać chyba na balkonie... opanowane wszystkie pokoje...
ale impreza udana, w ogrodzie - 17 dorosłych + 5 dzieci
i mnóstwo lupów jubilat zebrał...
w związku z powyższym - ;-) - byłam zmuszona podzielić jego dobytek i połowe eksmitować zabawek do dziadków... inaczej musielibśmy z m. spać chyba na balkonie... opanowane wszystkie pokoje...
reklama