reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

żaniu- Majeczka oczywiście wygląda bosko!!! a Ty laseczka elegancka jak diabli, no pięknie!:-):-):-)

reklama
Slicnize Majeczka wyglada - a jakie ma dlugie wloski :-)
Mam taki sam zakiet i spodnie co Ty :-D Spodnica tezb yla do tego... ;-) Tylk oze ja mam w kolorze granatowym :-)

Ale bratowa wymysliła z tą niesakramentalną opłatą :-). No to fajnie, żeWojtuś będzie chrzczony w godzine swoich urodzin, a rodzinka jakoś dojedzie.

Dziękujemy za miłe słowa;-)

pyzuncia i będziesz miała już to za sobą, ale bratowa cenę wymyśliła łooo matko, dorze że sie spytałaś o cenę :)

Jak tam plany dotyczace Roczku????

U nas zmiana planow o 180 stopni... mielismy byc z tesciami a bezm oich rodzicow, ale poprosilam moich rodzicow zeby postarali sie przyjechac i przyjada :-) Polacza to z weekendem dlugim (tym z Bozym Cialem).
Nie bedzien atomiast tesciow ktorzy wp olowie maja jada do swojej corki.

Teraz mysle o torcie :-)
Najlepsze robi Bydgoska SOWA (chyba Szerlock sie zgodzi ;-)) no ale ceny tez maja niezle... mielismy od nich tort na slub i bylismy b. zadowoleni choc wolelismy nei myslec o cenie :-D
Zreszta popatrzcie same na torty dla dzieci - zwlaszcza ten z myszkami jest super :-D No ale z drugiej strony to tort dla 4 osob to powinien byc raczej mniejszy...:dry:

Cukiernia Adam Sowa

Jak to, a Jasio nie dostannie ani kawałka??!! No co ty....

ja dałam nawet gdyby miał to przypłacić czerwonymi policzkami na drugi dzień - ale obyło się bez - jak to mówią "raz nie zawsze" ;-)

myszko ja z racji imienia córci wybrałabym pszczółkę ale wszystkie torty są śliczne:-)

no właśnie jak krupka dobrze zauważyła a solenizant nie dostanie swego kawałka tortu?

Myszko śliczne te torty a jeżeli moge spytac to jaka cena jest takiego tortu? Ja już zamówiłam ale głupio mi sie jakoś było spytać ile bedzie kosztować:zawstydzona/y: mam nadzieję, że przy odbiorze nie zemdleję:laugh2: no i oczywiście Quinten też będzie jadł:rofl2:.

reklama
Jasio dostanie odrobinke - sam biszkopt raczej :-)
O cene tortu nie pytalam bo te ktore sa na strone raczej w rachube nie wchodza ze wzgledu na wielkosc - maly nam wystarczy.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry