reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Ale bratowa wymysliła z tą niesakramentalną opłatą :-). No to fajnie, żeWojtuś będzie chrzczony w godzine swoich urodzin, a rodzinka jakoś dojedzie.
Żania7
mama kochanych urwisków
Dziękujemy za miłe słowa;-)
pyzuncia i będziesz miała już to za sobą, ale bratowa cenę wymyśliła łooo matko, dorze że sie spytałaś o cenę
pyzuncia i będziesz miała już to za sobą, ale bratowa cenę wymyśliła łooo matko, dorze że sie spytałaś o cenę
mysz1978
Fanka BB :)
Jak tam plany dotyczace Roczku????
U nas zmiana planow o 180 stopni... mielismy byc z tesciami a bezm oich rodzicow, ale poprosilam moich rodzicow zeby postarali sie przyjechac i przyjada :-) Polacza to z weekendem dlugim (tym z Bozym Cialem).
Nie bedzien atomiast tesciow ktorzy wp olowie maja jada do swojej corki.
Teraz mysle o torcie :-)
Najlepsze robi Bydgoska SOWA (chyba Szerlock sie zgodzi ;-)) no ale ceny tez maja niezle... mielismy od nich tort na slub i bylismy b. zadowoleni choc wolelismy nei myslec o cenie
Zreszta popatrzcie same na torty dla dzieci - zwlaszcza ten z myszkami jest super No ale z drugiej strony to tort dla 4 osob to powinien byc raczej mniejszy...
Cukiernia Adam Sowa
U nas zmiana planow o 180 stopni... mielismy byc z tesciami a bezm oich rodzicow, ale poprosilam moich rodzicow zeby postarali sie przyjechac i przyjada :-) Polacza to z weekendem dlugim (tym z Bozym Cialem).
Nie bedzien atomiast tesciow ktorzy wp olowie maja jada do swojej corki.
Teraz mysle o torcie :-)
Najlepsze robi Bydgoska SOWA (chyba Szerlock sie zgodzi ;-)) no ale ceny tez maja niezle... mielismy od nich tort na slub i bylismy b. zadowoleni choc wolelismy nei myslec o cenie
Zreszta popatrzcie same na torty dla dzieci - zwlaszcza ten z myszkami jest super No ale z drugiej strony to tort dla 4 osob to powinien byc raczej mniejszy...
Cukiernia Adam Sowa
Żania7
mama kochanych urwisków
myszko ja z racji imienia córci wybrałabym pszczółkę ale wszystkie torty są śliczne:-)
no właśnie jak krupka dobrze zauważyła a solenizant nie dostanie swego kawałka tortu?
no właśnie jak krupka dobrze zauważyła a solenizant nie dostanie swego kawałka tortu?
Noukie
Majowa mama 2007
Myszko śliczne te torty a jeżeli moge spytac to jaka cena jest takiego tortu? Ja już zamówiłam ale głupio mi sie jakoś było spytać ile bedzie kosztować mam nadzieję, że przy odbiorze nie zemdleję no i oczywiście Quinten też będzie jadł.
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
ja tez palnuje jakis odlotowy tort tylko musze sie dowiedziec czy mozemy przyniesc do knajpy pójdziemy tam moze w te sobote zeby wszystko domówic
reklama