Odjazdowe te torty Myszko. Mam nadzieję że równie pyszne jak piękne. Ja tez już rozglądałam się za tortem u nas ceny wahaja sie od 35 do 42 zł za kg. Ale nie wiem na jaki się zdecydować. Czy taki normalny z napisem tylko, czy jakiś z rysunkiem dziecięcym czy może jakiś kształt inny.
reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Piękne te torty myszko. Może małe też robią. Ja na chrzest zamawiałam tort za 35zł za kg, ważył jakieś 1,8kg, był ładny skromny a przede wszystkim bardzo smaczny. Teraz miałam ochotę sama zrobić, ale niestety czasu mi braknie, bo w pracy mi się nagromadziło teraz roboty i muszę siedzieć nocami.
ech adaś sowa. to nasza bydgoska firma, ale po prostu rewelacja. tylko ceny trochę wyzsze, ale juz wam mowie czemu. oni uzywają tlyko dobrych produktow do wyrobu np. dzemy tylko materne. ciasto nigdy nie jest stare, a to co trzeba wyrzucic to nawet pracownicy nie moga zabrac, choc wiadomo do jedzenia sie nadaje. takze wszystko jest robione prawidlowo, bez przekretow i obcinania kosztow. a wiem to z prawej reki. takze jesli chcecie troche wiecej wydac, ale wiedziec za co wydajecie to naprawde warto, bo w dodatku to wszystko jest przepyszne. u was w gdansku to maja wyzsze ceny o kilka zlotych, bo trza to do was dostarczyc, ale za taki smak warto ciut wiecej zaplacic. naprawde polecam.
Żania7
mama kochanych urwisków
szerlock to juz teraz mi ślinki takiej na ten tort narobiłaś i ochoty że szok
a tak swoja drogą płaca Ci coś za tak wspaniałą reklame? czy to firma rodzinna?
a tak swoja drogą płaca Ci coś za tak wspaniałą reklame? czy to firma rodzinna?
sluchajcie naprawde warto zapłacic wiecej i miec bajeczny tort i przepyszny. roczek ma sie tylko raz w zyciu, wiec odrobina szalenstwa jest tu uzasadniona. z reszta mysz juz miala okazje zajadac jeden z tych tortow i jak pisze byl super. mi sie podoba krowa, ale niestety nie wiem ile kosztuja te torty - pzypuszczam, ze chyba nie wiecej niz 80-100zł. a moze mysz wiesz?
Żania7
mama kochanych urwisków
tak wiem że roczek jest raz w życiu:-) i pewnie Maja będzie miała bajeczny tort hym powiem nawet ze dwa bo jeden tu w Uk a drugi w Polsce;-) ale w Polsce są smaczniejsze ciasta i torty
Domanska86
Kasia - Domisiowa Mama
Jestesmy juz po slubie... i chrzcinach....
Na reszcie moge troszke odetchnąc...
Bedac w kosciele... Pierw Ja z mezem zlozylismy przysiege malzenską... pozniej sakrament chrztu...
Jak skladalismy przysiege... to slyszalam o krzyki Miłosza...
Co sie okazalo babcie (moja tesciowa) lał po twarzy... calą reka... ta az czerwona wyszla z tego kosciola... ( Jestem ciekawa od kiedy mlody sie taki bojowy zrobil... i skad sie bic na uczył...)ale tesciowej sie nalezalo...
wracajac do przyjecia... bylo super.... ja osobiscie bede wspominac dlugo.... Syn zasnął o 21ej a obudzil sie o 4ej jak muzyka przestala grac.. puki muzyka grala nie obudzil sie ani razu.... Zdjecia z slubu i chrzcin wkleje przyokazji.... jak bede na forum.... musze wrzucic na kompa.. jeszcze musze odebrac od fotografa.... fotki to tez wrzuce...
teraz sie przystawiam by Miłoszkowi zrobic roczek...
wiem tylko tyle ze zrobie male... bo mam na jakis czas duzych imprez.....
Na reszcie moge troszke odetchnąc...
Bedac w kosciele... Pierw Ja z mezem zlozylismy przysiege malzenską... pozniej sakrament chrztu...
Jak skladalismy przysiege... to slyszalam o krzyki Miłosza...
Co sie okazalo babcie (moja tesciowa) lał po twarzy... calą reka... ta az czerwona wyszla z tego kosciola... ( Jestem ciekawa od kiedy mlody sie taki bojowy zrobil... i skad sie bic na uczył...)ale tesciowej sie nalezalo...
wracajac do przyjecia... bylo super.... ja osobiscie bede wspominac dlugo.... Syn zasnął o 21ej a obudzil sie o 4ej jak muzyka przestala grac.. puki muzyka grala nie obudzil sie ani razu.... Zdjecia z slubu i chrzcin wkleje przyokazji.... jak bede na forum.... musze wrzucic na kompa.. jeszcze musze odebrac od fotografa.... fotki to tez wrzuce...
teraz sie przystawiam by Miłoszkowi zrobic roczek...
wiem tylko tyle ze zrobie male... bo mam na jakis czas duzych imprez.....
Żania7
mama kochanych urwisków
Domanska Gratuluje zamążpójścia i chrztu
reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Domanska Gratuluje zamążpójścia i chrztu
My też przyłączamy sie do gratulacji i czekamy na fotki.