reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Fajne te wszystkie rowerki, sama miałam kupować tylko zastanawiam się, czy skoro teraz ma porządny jeździk-chodzik, to rowerek nie jest mu chyba jeszcze potrzebny, a za rok kupi się już taki porządniejszy mniej nastawiony na bajery. Czy dobry jest mój tok rozumowania?
No i my mamy problem z prezentami, bo mamy już tyle zabawek (dostaliśmy w spadku), że każda większa zabawka to problem gdzie ją trzymać w domu...
No i my mamy problem z prezentami, bo mamy już tyle zabawek (dostaliśmy w spadku), że każda większa zabawka to problem gdzie ją trzymać w domu...
Gaal
Fanka BB :)
�wiat Dziecka :: artyku�y dla dzieci i niemowl�t. Foteliki samochodowe, w�zki dla dzieci Mutsy, Bebe-Confort, Maxi-Cosi, Peg-Perego, Inglesina, Emmaljunga, Kiddy, Brevi, Hauck[1]=%2F1%2F6601416&grupa_rek[1]=&ngrp=&sortuj=#6601416
tutaj jest trochę rowerków, mi się podoba Ufo i taki chyba kupimy, bo widziałam go na zywo u dziewczyny na osiedlu i się specjalnie zapytałam gdzie go kupiła ...
ewula- gratuluję zakupu!
tutaj jest trochę rowerków, mi się podoba Ufo i taki chyba kupimy, bo widziałam go na zywo u dziewczyny na osiedlu i się specjalnie zapytałam gdzie go kupiła ...
ewula- gratuluję zakupu!
Żania7
mama kochanych urwisków
gaal fajne rowerki ;-) i z podnóżkami
ewitko jak ma Paweek jeździko-chodzik to pewnie że lepiej sie wstrzymać i kupić rowerek za rok
a to nasze zdjęcia z chrztu
Rodzinka:-)
z Maja z Guciem
z matką chrzestna i jej mężem
z ojcem chrzestnym i żoną
z dziećmi ( choć było ich więcej nie sposób wszystkich w miejscu utrzymać)
ewitko jak ma Paweek jeździko-chodzik to pewnie że lepiej sie wstrzymać i kupić rowerek za rok
a to nasze zdjęcia z chrztu
Rodzinka:-)
z Maja z Guciem
z matką chrzestna i jej mężem
z ojcem chrzestnym i żoną
z dziećmi ( choć było ich więcej nie sposób wszystkich w miejscu utrzymać)
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Ale kochana, cudowna Majeczka, przepięknie wygląda, jak Aniołeczek! A w tym kapelusiku, to jak prawdziwa dama. No i zdjęcie z Guciem pyzaczkiem świetne.
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
Żaniu śliczne zdjecia a malutka wygladała jak aniołek
Żania7
mama kochanych urwisków
dziękuje w imieniu córci;-)
reklama