reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

Domańska- GRATULACJE !!!! :-)

Torcik urodzinowy chciałam zrobić sama, żeby i mały mógł sie nim zajadać, ale niestety tak jak u ewitki, niedosyt czasu :-(Tak wiec będize kupny, ale małemu pewnie odrobinka sie dostanie :tak:

reklama
a ja tak chcialam zaproszenia i kurde nie bedzie przeze mnie, bo jestem taki gamoń i lewus. kupic juz nie dam rady, bo wysylka pozna. jedyne, co zostaje to zrobic samodzielnie.

Ja zaproszenia kupiłam, jutro może fotkę zrobię to wstawię ;-)Takie zwykłe, nie na zamówienie... Ale mam inny dylemat, otóz robimy dwie imprezki urodzinowe, bo na jednej wszystkich byśmy nie pomieścili :dry:Więc jednego dnia taka bardziej rodzinna (dziadkowie, chrzestni itd...) a drugiego dnia bardziej kinder party z dzieciakami i naszymi znajomymi. No i teraz nie wiem czy dwa torty szykować :confused: Bez sensu trochę co?? A jeśli jeden to raczej na tej rodzinnej? Kurcze i pewnei by go zostało no ale przecież bez sensu taki napoczęty walnąć na tej drugiej? Ech...

Marti - ja bym zrobila (kupila) dwa male torty, zwlaszcza ze nie masz pewnosci ile z dnia pierwszego zostanie na dzien nastepny - moze bedzie taki super a gosci z takim apetytem ze nie zostanie nic? :sorry2:

Marti - ja bym zrobila (kupila) dwa male torty, zwlaszcza ze nie masz pewnosci ile z dnia pierwszego zostanie na dzien nastepny - moze bedzie taki super a gosci z takim apetytem ze nie zostanie nic? :sorry2:

No właśnie tez myślałam o dwóch mniejszych ale to co z dmuchaniem świeczki? dwa razy? Ech... niby taka pierdółka a jednak tak istotna :sorry2:

Ja też bym postawiła na dwa małe torty.

Dziś zakupiłam na imprezkę kilka balonów i te trąbki śmieszne. Chciałam też czapeczki ale siostra mi już nie pozwoliła.

bylam dzis u sowy i dowiedzialam sie, ze tort z tych fajowych kosztuje 40zł za kg, a taki na 16 osob bedzie kosztowal ok 90zł, a na 24 os. nawet 130zł. ale i tak juz nie przyjmuja zamowien, bo komunie i w ogole. moglabym isc do innego, ze tak powiem oddzialu sowy, ale nie bede po bydgoszczy latac. zamowie zwykly tylko, ze z napisami jakimis.

co do zaproszen to moze i jutro gdzies do papierniczego polece kupic to i owo. tzn. rozumiem, ze potrzeba papier baze, papier jakis kolorowy i pierdolki ozdobnicze? tlyko nie mam gdzie zdjęc wydrukowac i jak ulozyc formułke zeby byla smieszna i dziecięca.

i jeszcze cos. co to za przybory malego roczniaka kładzie sie na stol i ma wybierac? ksiazke, kieliszek, pieniachy czy rozaniec czy jakie to gadzety?

Domańska no to fajnie, że obie uroczystości się udały. A babci się oberwało..... To gdzie i z kim Miłoszek spał, jak wyscie się bawili?
Marti, dmuchanie świeczki to bardzo przyjemna czynność, mój siostrzeniec to z 5 razy dmuchał na 3 latka, taka to była frajda. A ja bym zrobiła (zamówila) jeden tort z napisami z prawdziwego zdarzenia, a drugi zrobiła taki torcik galaretkowy dziecięcy na kinderbal.

reklama
Do góry