reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

Najważniejsze myszko, ze wszystko się udało i że ty jesteś zadowolona, nimi nie ma się co przejmować, widocznie te typy tak mają. No i czekamy na zdjęcia. A prezentami też możesz się pochwalić, w końcu my też się chwaliłyśmy.

reklama
nie,no muszę się wtrącić! my mieliśmy obiad weselny w restauracji "W ogrodach" w Gdyni.obiad zasponsorowała teściowa,bo ja wzięłam akurat kresyt na mieszkanie i powiedziałam Piotrowi,że w doopie mam wesele,ja chcę mieć gdzie mieszkać-jak on chce wesele,to niech kasę z księżyca weźmie.No i wszystkim pasowało,wszyscy byli zadowoleni,tylko kto się zżymal,że byliśmy źle obsługiwani,że lokal do niczego,że wszystko było nie tak?Teściowa... po imprezie się tego dowiedzieliśmy,że TO NASZA WINA,BO MY LOKAL WYBRALIŚMY... nie miałam ochoty tego komentować,bo lokal wybrała ona po przeanalizowaniu odległości od USC,cen i wolnych sal w tym konkretnym dniu,więc nie rozumiem,dlaczego się czepia.Ale ona tak ma,że niby taka z niej perfekcjonistka... czasem to ja sama nie wiem,czy się śmiać z tych jej komentarzy,czy płakać,że taka upierdliwa.

oj,ten anioł daje w kość :-D ja kupiłam strój na 80cm,więc się nie spieszyłam,poza tym kandydat na chrzestnego musiał przypłynąć z Azji,dlatego tak nam zeszło.

super betka ze doczekaliscie sie chrzestnego :-)
No to pozostaje zyczyc powodzenia i czekac na relacje :-)

postaramy sie porobic zdjecia-zona chrzestnego powiedziala,ze zdjecia to bedzie robic ona,bo reszta towarzystwa bedzie zajeta Marianką :-D a ja muszę jeszcze stolik zarezerwowac i jakies menu uzgodnic.

reklama
ponieważ chrzciny bedą w naszym kościele,więc i knajpa nie może być daleko-pomyślalam o Lazio,takiej niby bardziej włoskiej.

Do góry