reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny, roczek i inne uroczystości naszych pociech

Super Myszko, że się wszystko udało. Najważniejsze, że Wy jesteście zadowoleni a teściową i bratową męża olej - zołzy i tyle ;-)

reklama
No i widzisz, nie było tak strasznie:)

Ale co ta bratowa wymysliła, to jestem mocno ciekawa - miejsce jej sie nie podobało, czy jak? :-D

Cieszę sie Myszko że wszystko się udało a bratową i teściową sie nie przejmuj ważne że Ty i Twój mąż no i oczywiście główny bohater Jaś byliście zadowoleni:-)
czekamy na zdjęcia

Mysz- cieszę sie, że wszystko się udało! a siostrą męża się nie przejmuj, ten typ tak ma i już! buziaki dla ochrzczonego Jana!:-);-):tak:

Mysz fajnie że u was tez już PO i że wszystko sie udało. A teściowa i bratowa- srał ich pies. Jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził.

Betka ma rację, bo w takich wyjątkowych okolicznościach nie wypada się czepiać, po prostu ktoś tu nie ma ogłady!:wściekła/y:

reklama
Dzieki dziewczyny :-)
Niby dzis uslyszalam kilka pozytywow od tesciowej i siostry mojego meza ale raczej tylko na temat ubranka Jasia :-D
Jest naprawde lepiej niz po slubie bo wtedy to wsiadly na wszystko (i uznaly ze to ja jestem jakas hipokrytka skoro niby udaje ze bylo dobrze choc nie bylo, bo z uporem maniaka powtarzalam im "MY jestesmy zadowoleni" :-D a one mialy inne zdanie - ich problem...) a teraz juz sie chyba ugryzly w jezyk :-D

Do góry