reklama
edi
mamusia Wojtusia
Mysmy dali 100 bo slyszałam,że u nas tak dają....
A może znacie kogoś kto chcialby okupic ubranko dla chłopca na chrzest? raz ubrane i nie zniszczone,roz.68.Ja z przesylką zaplaciłam 75,a odsprzedam z przesyłka za 50???
CHRZEST dla chłopca (136519190) - Aukcje internetowe Allegro
można zobaczyc zdjątka tego ubranka:-)
A może znacie kogoś kto chcialby okupic ubranko dla chłopca na chrzest? raz ubrane i nie zniszczone,roz.68.Ja z przesylką zaplaciłam 75,a odsprzedam z przesyłka za 50???
CHRZEST dla chłopca (136519190) - Aukcje internetowe Allegro
można zobaczyc zdjątka tego ubranka:-)
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
on chyba nie ma prawa odmowic... z tego co pamietam z nauk religii,to ksiadz jest sluga bozym i jesli czlowiek zwroci sie do niego z prosba o cokolwiek to on nie ma prawa odmowic... chrzest jest przeciez "obmyciem" z grzechu pierworodnego i tutaj najmniejsze znaczenie ma czy rodzice maja slub koscielny czy nie, najwazniejsze jest,ze chca je przedstawic Bogu... a co jesli dziecko sierota znaleziona na smietniku ( przepraszam za porownanie ale nic innego mi nie przychodzi do glowy) takiemu dziecku ksiadz tez odmowi,bo przeciez nie wiadomo czy z rodzicow po koscielnym.... takie traktowanie ludzi przez ksiezy wywoluje u mnie duza niechec do nich i automatycznie trace dla nich jakikolwiek szacunek... oni maja nam pokazywac droge i zostawiac wybor,a osadzanie niech zostawia Bogu na Sad Ostateczny....Nowy ksiadz w mojej parafii w ogole nie chce chrzcic dzieci,ktore nie pochodza z koscielnego malzenstwa...
pozdrawiam
Cleo bo my robimy chrzciny w sobotę ,dlatego chrzest będzie na wieczornej mszy, gdyby był w niedzielę to byłby na sumie czyli o 11:00:-)renne późno u was robią chrzty, mam nadzieję ze u nas będzie coś koło 12-13
Cleo, bo w niedzielę chce się byczyć a nie gości zabawiać ;-) , poza tym nie przepadam za spędami rodzinnymi, więc im później chrzciny tym goście krócej posiedzą (matko jaka ja wredna jestem )Moja siostra tez robiła chrzciny w sobotę i było fajnie.;-)
reklama