reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chrzciny naszych pociech

Może to głupie, ale tak się zastanawiam czy dziewczynki ubieracie na chrzciny w sukieneczki czy w śpioszki ? Naoglądałam się dzisiaj w necie mnóstwo stron z jakimiś wymyślnymi sukniami na chrzciny, że zaczęłam się obawiać, że może śpioszki nie będą odpowiednie na taką okazję,czy jak ? :confused::confused:

reklama
Mnie się wydaje,że to zależy od pory roku,bp jak będzie zimno to nie wystroisz dziecka w kieckę i rajstopeczki,ale może się mylę?;-)

Ja małej chcę kupic jakąś słodką sukienusię do domu do gości, a do kościoła kupuję kremowy komplecik-widziałam dzisiaj fajny:tak: . Kupiłam jej dzisiaj białe rajstopki-ich wielkośc jest zabójcza wyglądają bosko:-D :tak: ;-)

A Moja Zuzia byla ubrana w sukienusie. :-D

pict0010pw3.jpg

hejka dziewczynyyyyy; pamietam o was; jutro mam chrzciny zalatana jestem strasznie; od poniedzialku sie postaram zaczac nadrabiac co skrobalyscie przez ten czas mojej nieobecnosci; agutka buziak dzieki za pamiec;

A my mamy chrzciny 25 grudnia, i tez mysle o ubranku, Czy wyjmujecie maluchy z ciepłych betów w kościele? jak to jest z tym??

reklama
Do góry