reklama
cleo28
Fanka BB :)
No i u mnie już po chrzcinach. Przygotowania zaczeły sie małymi kroczkami już w piątek. Posprzątałam co już nie miało być używane no i byliśmy u spowiedzi. Oczywiście spotkało mnie ogromne "szczęście" bo trafiłam na młodego, gorliwego księdza. Troszkę mi się oberwało - nie powiem. Skrucha moja była duża a wszystko przez to że dawno temu (czyli 4 lata ) byłam u spowiedzi. No nic, należało mi się. Co dobre to ksiądz (bardzo przystojny) chciał sie ze mną umówic na jakiś mój wolny wieczór aby nawrócic mnie na drogę wiary
.
W sobotę to nawet nie miałam kiedy usiąść. Przyjechała mama i cały dzień szykowałyśmy. Niby nic takiego a jednak zaszło nam do 22.
W kościele byliśmy przed 13 czyli mała powinna od godziny już spać bo wstała o 10. Ona zwylke nie jest dłużej bez snu niż 2 godz. Tak wiec bałam sie że będzie palczliwa. Tymczasem była bardzo, bardzo grzeczna
Całą mszę rozglądała sie dookoła a kiedy przyszło do polewania wodą to nawet nie jekneła a woda była naprawdę zimna. Wiem bo ksiądz lał bez żałowania i na rękę mi polało sie. Zdjęcia będą w terminie późniejszym bo robiłam na zwykłej kliszy i dopiero jak wywolam i zeskanuję to wkleję. Do domku wróciliśmy po 14 a ona dopiero o 15 poszla spać - ten chrzest napełnił ją chyba spokojem. Była grzeczna przez całą imperzkę i nawet spala i tym dosc głosnym otoczeniu
A teraz ja bedę to wszystko odsypaic przez 4 dni
W sobotę to nawet nie miałam kiedy usiąść. Przyjechała mama i cały dzień szykowałyśmy. Niby nic takiego a jednak zaszło nam do 22.
W kościele byliśmy przed 13 czyli mała powinna od godziny już spać bo wstała o 10. Ona zwylke nie jest dłużej bez snu niż 2 godz. Tak wiec bałam sie że będzie palczliwa. Tymczasem była bardzo, bardzo grzeczna
A teraz ja bedę to wszystko odsypaic przez 4 dni
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Adasiu no i chrzciny już za wamiIgorek oczywizna superancki;-) A tak jak patrzę na żonę twojego szwagra to jakaś ta twarz mi znajoma
Cleo tylko pogratulować Nelce że była taka grzeczniutka
My mamy chrzciny 21 stycznia. Też jestem ciekawa jak będzie się sprawować Milenka
Cleo tylko pogratulować Nelce że była taka grzeczniutka
My mamy chrzciny 21 stycznia. Też jestem ciekawa jak będzie się sprawować Milenka
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Cleo Nelcia wyglada w tej sukieneczce jak taka mała Panna Młoda
To samo sobie pomyslalam! :-) Super Neli w tej sukience! :-)
reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Śliczna panienka z Nelci