reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny naszych pociech

Renee a to Adasia musi CI mowic jak sie "robi" cudne dzieci ?! :confused: :-D :-D ;-) :-D :-D A ja myslalam ze masz to juz opanowane ;-) Przeciez masz piekna Córeczke :tak:

reklama
ADASIU bardzo ładne zdjecia, dopiero teraz je wypatzyłam, Igor pierwsza klasa, kawał chłopa z niego!!! ;-)

No i u mnie już po chrzcinach. Przygotowania zaczeły sie małymi kroczkami już w piątek. Posprzątałam co już nie miało być używane no i byliśmy u spowiedzi. Oczywiście spotkało mnie ogromne "szczęście" bo trafiłam na młodego, gorliwego księdza. Troszkę mi się oberwało - nie powiem. Skrucha moja była duża a wszystko przez to że dawno temu (czyli 4 lata ) byłam u spowiedzi. No nic, należało mi się. Co dobre to ksiądz (bardzo przystojny) chciał sie ze mną umówic na jakiś mój wolny wieczór aby nawrócic mnie na drogę wiary
icon_wink.gif
.
W sobotę to nawet nie miałam kiedy usiąść. Przyjechała mama i cały dzień szykowałyśmy. Niby nic takiego a jednak zaszło nam do 22.
W kościele byliśmy przed 13 czyli mała powinna od godziny już spać bo wstała o 10. Ona zwylke nie jest dłużej bez snu niż 2 godz. Tak wiec bałam sie że będzie palczliwa. Tymczasem była bardzo, bardzo grzeczna
icon_smile.gif
Całą mszę rozglądała sie dookoła a kiedy przyszło do polewania wodą to nawet nie jekneła a woda była naprawdę zimna. Wiem bo ksiądz lał bez żałowania i na rękę mi polało sie. Zdjęcia będą w terminie późniejszym bo robiłam na zwykłej kliszy i dopiero jak wywolam i zeskanuję to wkleję. Do domku wróciliśmy po 14 a ona dopiero o 15 poszla spać - ten chrzest napełnił ją chyba spokojem. Była grzeczna przez całą imperzkę i nawet spala i tym dosc głosnym otoczeniu
icon_smile.gif

A teraz ja bedę to wszystko odsypaic przez 4 dni
icon_smile.gif

Adasiu no i chrzciny już za wami:tak:Igorek oczywizna superancki;-) A tak jak patrzę na żonę twojego szwagra to jakaś ta twarz mi znajoma:dry:

Cleo tylko pogratulować Nelce że była taka grzeczniutka:tak:

My mamy chrzciny 21 stycznia. Też jestem ciekawa jak będzie się sprawować Milenka:dry::tak:

Mycha Milenka na pewno będzie grzeczniutka, zobaczysz :-)

A oto i Nela. Zdjecia z domku, po chrzcie. Z kościoła mam na normalnej kliszy wiec dopiero jak wywołam to bedą.

reklama
Do góry