reklama
I już po chrzcinach! Było baardzo fajnie! Anielka zachowywała się cudownie! Część mszy przespała, a jak podeszliśmy do hcrzcielnicy to tak się zaczęła wpatrywać w księdza, że tan aż się speszył Do tego na tej mszy śpiewały dzieci z Grodna tak pieknie, że ...na prawdę było slicznie! No i to co najważniejsze Anielka Aleksandra juz ochrzczona!!!
mycha12
Wrześniowe mamy'06
MJU i super !!!
Cleo no Nelka po prostu mała bomba !!!
Dziewczyny a czy któraś robiła chrzciny w knajpie? Tzn my mamy chrzciny w niedzielę. Po mszy zamówiłam obiad dwu daniowy oraz tort i kawę itd Będzie 16 osób (w tym 3 małych dzieci) Policzyli mi 35 zł za osobę. Wydaje mi się że to nie dużo. Czy któraś z Was robiła imprezkę po chrzcinach w knajpce ? a jeśli tak to ile płaciłyście za osobę?
Cleo no Nelka po prostu mała bomba !!!
Dziewczyny a czy któraś robiła chrzciny w knajpie? Tzn my mamy chrzciny w niedzielę. Po mszy zamówiłam obiad dwu daniowy oraz tort i kawę itd Będzie 16 osób (w tym 3 małych dzieci) Policzyli mi 35 zł za osobę. Wydaje mi się że to nie dużo. Czy któraś z Was robiła imprezkę po chrzcinach w knajpce ? a jeśli tak to ile płaciłyście za osobę?
RENEE- A TY NIE ROBIŁAŚ ZDJEĆ NA CHRZCIE? MASZ JAKIEŚ TO WKLEJ:-)
Adasiu, zdjęcia z chrzcin Alicji wklejałam w wątku ze zdjęciami, w sumie mogłam tutaj ale jakoś tak wyszło. A Ala chrzest miała już dawno- 09 grudnia 2006.:-)
reklama