reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chrzciny naszych pociech

No a ja jestem załamana... byliśmy dziś kupić Anieli ubranko do chrztu i gucio... nic mi się nie podoba! :no: Kurna chrzest w niedziele a ja nie mam w co dziecka ubrać :baffled:

reklama
I już po chrzcinach! :-D Było baardzo fajnie! Anielka zachowywała się cudownie! Część mszy przespała, a jak podeszliśmy do hcrzcielnicy to tak się zaczęła wpatrywać w księdza, że tan aż się speszył :laugh2: Do tego na tej mszy śpiewały dzieci z Grodna tak pieknie, że :szok: ...na prawdę było slicznie! No i to co najważniejsze Anielka Aleksandra juz ochrzczona!!!

MJU i super !!!

Cleo no Nelka po prostu mała bomba :laugh2: !!!

Dziewczyny a czy któraś robiła chrzciny w knajpie? Tzn my mamy chrzciny w niedzielę. Po mszy zamówiłam obiad dwu daniowy oraz tort i kawę itd Będzie 16 osób (w tym 3 małych dzieci) Policzyli mi 35 zł za osobę. Wydaje mi się że to nie dużo. Czy któraś z Was robiła imprezkę po chrzcinach w knajpce ? a jeśli tak to ile płaciłyście za osobę?

Za obiad placiłam 20zł.,do tego kawa,herbata,napoje zimne dodatkowo platne a ciasto niestety sami,tzn.teściwa upiekla tort,a moja mama jakieś ciasto.Wszystko zależy do knajpy,myśmy szukali tanią,smaczną i nie brzydką:-D

reklama
Do góry