Cześć dziewczyny, zaczynam dzisiaj 17 tydzień. Wczoraj mialam usg i nadal nie znamy płci Czy możecie pomóc? Co myślicie po zdjęciach z badań prenatalnych? Na badaniach dowiedzieliśmy, że płeć do potwierdzenia na kolejnych :/
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Skoro lekarz nie był w stanie Wam podać płci, to my tu tym bardziejCześć dziewczyny, zaczynam dzisiaj 17 tydzień. Wczoraj mialam usg i nadal nie znamy płci Czy możecie pomóc? Co myślicie po zdjęciach z badań prenatalnych? Na badaniach dowiedzieliśmy, że płeć do potwierdzenia na kolejnych :/
Lady Loka
Ona ma 17tc to zaraz polowkowe i pewnie się dowiedząZ zamieszczonych zdjęć niestety nie da się ocenić, ale jak bardzo wam zależy na szybkim poznaniu płci to polecam NIFTY lub saco, można poznać już nawet w 10 tygodniu.
Aksamitka28
Ja dostawałam informacje "na 70% dziewczynka" "na 90% dziewczynka" na połówkowych potwierdzono dopiero. I te początkowe procenty w sumie mnie trochę wkurzały, bo realnie nadal mógł wyskoczyć chłopak a już trochę się głowa nastawiała . Koleżanka usłyszała na dwóch badaniach, że będzie dziewczynka i na połówkowych wyszło, że jednak chłopak....a już imię wybrane i trochę wyprawki Także lepiej sobie zaczekać cierpliwieCześć dziewczyny, zaczynam dzisiaj 17 tydzień. Wczoraj mialam usg i nadal nie znamy płci Czy możecie pomóc? Co myślicie po zdjęciach z badań prenatalnych? Na badaniach dowiedzieliśmy, że płeć do potwierdzenia na kolejnych :/
93kora
Czy Ty mówisz o mnie ?Moja znajoma cała ciążę słyszała, że będzie mieć dziewczynkę. I to od samego ordynatora szpitala. Urodziła chłopaka. Niestety 80% wyprawki była typowo dla dziewczynki.
Ja osobiście robiłam Nifty, na prenatalnych lekarz potwierdził płeć.
Ja dosłownie właśnie tak miałam
Madzia86G
Ja z kolei znam dziewczynę gdzie do samego porodu wszyscy stawiali na chłopaka. Żeby tam jeden lekarz to pal licho, ale jeden ginekolog prywatnie, drugi na prenatalnych, potem jeszcze zaliczyli wizytę w szpitalu. W sumie trzech lekarzy się pomyliło. Ubranka, wyprawka, wózek, pokój na niebiesko w autka i samolociki. A przy porodzie dziewczynka .
A na zdjęciach niestety ale faktycznie nie da się w 100% określić płci. Bywa i tak.
A na zdjęciach niestety ale faktycznie nie da się w 100% określić płci. Bywa i tak.
reklama
LadyStrejser
Macie jeszcze czas napewno niedługo się dowiecie moja córka pokazała dopiero w 27 TC +- bo ciągle a to nóżki razem a to stopką lub rączką zasłoniła.
Mój mąż ma 18 letniego kuzyna, który miał być dziewczynką przez całą ciążę cioci a tu niespodzianka
Jak masz ochotę na zakupy dzidziusiowe to kupuj w neutralne kolory
Mój mąż ma 18 letniego kuzyna, który miał być dziewczynką przez całą ciążę cioci a tu niespodzianka
Jak masz ochotę na zakupy dzidziusiowe to kupuj w neutralne kolory