reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chłopiec czy dziewczynka?

reklama
U mnie z takiego zdjęcia jest piękny chłopczyk. Myślę że u ciebie też będzie chlopiec. Pozdrawiam

Załączniki

• GridArt_20250206_230432863.jpg
    GridArt_20250206_230432863.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 93
U mnie z takiego zdjęcia jest piękny chłopczyk. Myślę że u ciebie też będzie chlopiec. Pozdrawiam
Wyrostek na tym zdjęciu jest zupełnie inaczej ułożony niż na zdjęciu autorki :D Tutaj ewidentnie jest skierowany do góry jak u chłopczyka a u autorki na dwoje babka wróżyła moim zdaniem :D Możliwe, że u autorki za tydzień już będzie wyglądał jak u Ciebie, ale może też być dziewczynka moim zdaniem :D

U córki w 12+6 wyrostek był króciutki albo takie zdjęcie się akurat zrobiło 🤷🏼‍♀️ Syn z kolei miał taką jakby kuleczkę na końcu, więc też inaczej :D
IMG_9444.jpeg

Wyrostek na tym zdjęciu jest zupełnie inaczej ułożony niż na zdjęciu autorki :D Tutaj ewidentnie jest skierowany do góry jak u chłopczyka a u autorki na dwoje babka wróżyła moim zdaniem :D Możliwe, że u autorki za tydzień już będzie wyglądał jak u Ciebie, ale może też być dziewczynka moim zdaniem :D

U córki w 12+6 wyrostek był króciutki albo takie zdjęcie się akurat zrobiło 🤷🏼‍♀️ Syn z kolei miał taką jakby kuleczkę na końcu, więc też inaczej :D
Zobacz załącznik 1686921
Dziękuję za tak wyczerpującą odpowiedź! :)
Czekam do kolejnej wizyty, mam nadzieję, że wtedy już się dowiemy. Dam znać

Moje zdjęcie z 12+5, lekarz był pewny że chłopiec i się potwierdziło 🙂

Załączniki

• A14A46D0-2E57-41CF-8C4F-FE28D4175366.jpeg
    A14A46D0-2E57-41CF-8C4F-FE28D4175366.jpeg
    11,4 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry