bleucoco
Fanka BB :)
Taak, zdecydowanieDziękuję za wiadomość. Czyli nie pozostaje mi nic tylko cierpliwie czekać na następne badanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taak, zdecydowanieDziękuję za wiadomość. Czyli nie pozostaje mi nic tylko cierpliwie czekać na następne badanie
Wyrostek na tym zdjęciu jest zupełnie inaczej ułożony niż na zdjęciu autorkiU mnie z takiego zdjęcia jest piękny chłopczyk. Myślę że u ciebie też będzie chlopiec. Pozdrawiam
Dziękuję za tak wyczerpującą odpowiedź!Wyrostek na tym zdjęciu jest zupełnie inaczej ułożony niż na zdjęciu autorkiTutaj ewidentnie jest skierowany do góry jak u chłopczyka a u autorki na dwoje babka wróżyła moim zdaniem
Możliwe, że u autorki za tydzień już będzie wyglądał jak u Ciebie, ale może też być dziewczynka moim zdaniem
U córki w 12+6 wyrostek był króciutki albo takie zdjęcie się akurat zrobiłoSyn z kolei miał taką jakby kuleczkę na końcu, więc też inaczej
Zobacz załącznik 1686921
Moje zdjęcie z 12+5, lekarz był pewny że chłopiec i się potwierdziło![]()
wydaje mi się że to USG @Klaudia10 jest podobne do mojego a mi mówią że będzie dziewczynkaTutaj ewidentnie wyrostek skierowany w gore, bardziej prostopadle do kregoslupa.
Ale może się mylę bo wsumie minimalnie jest wyżej jak tak dłużej się przyglądamTutaj ewidentnie wyrostek skierowany w gore, bardziej prostopadle do kregoslupa.