reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chłopiec czy dziewczynka :)

U nas zdjęcie było ewidentnie pupy i między pośladkami męskość:)
Edit. Oczywiście wyłącznie u syna:p
Płeć córki poznałam ok 22 tydonia dopiero

reklama
Cześć, jestem świeżo po badaniach prenatalnych, gdzie lekarz ocenił płeć dziecka w proporcjach 60% chłopiec, 40% dziewczynka, czyli wciąż niewiele wiem :) I oczywiście wiem, ze jest jeszcze za wcześnie, aby to stwierdzić w 100%, nie oczekuje tez porady lekarskiej, tylko interpretacji, a nóż któraś z was się na tym zna :)
Z góry bardzo dziękuje za opinie.
P.S już jednego chłopaka mam w domu, teraz po cichu liczyłam na dziewczynkę ;)
I co, wiesz już kto się w brzuszku chowa ? Wg mnie dziewczynkę widać :)

Hej dziewczyny, nie mam pewności co do płci, na pierwszych prenatalnych nie chciało się pokazać kim jest , strasznie się zakrywało , dzisiaj ginekolozka powiedziała że chłopiec, a wy jak myslicie? 🙈 mam już córkę, ale nie mam żadnego zdjęcia z usg córki. Jak wy uważacie co tu widać? Dodam iż to 20tc i mam tylko takie zdjęcie,szczerze nie znam się na USG , a chciałabym poznać każdej z Was opinie co tutaj jest 🙈

Załączniki

• 20240709_121008.jpg
    20240709_121008.jpg
    539 KB · Wyświetleń: 49
Hej dziewczyny, nie mam pewności co do płci, na pierwszych prenatalnych nie chciało się pokazać kim jest , strasznie się zakrywało , dzisiaj ginekolozka powiedziała że chłopiec, a wy jak myslicie? 🙈 mam już córkę, ale nie mam żadnego zdjęcia z usg córki. Jak wy uważacie co tu widać? Dodam iż to 20tc i mam tylko takie zdjęcie,szczerze nie znam się na USG , a chciałabym poznać każdej z Was opinie co tutaj jest 🙈
a nje wierzysz jej czy jak? Ja sie nie znam na usg. Na usg syna to mi pokazala siostta gdzie jest siusiak 🫢😅

Dla mnie też syn :)

reklama
a nje wierzysz jej czy jak? Ja sie nie znam na usg. Na usg syna to mi pokazala siostta gdzie jest siusiak 🫢😅
Tak nie do końca, bo jestem u niej pierwszy raz po zmianie lekarza , który praktycznie wcale nie robił usg, nic nie mówił na temat dziecka , a tutaj było tak że położyłam się i od razu mi powiedziała płeć i tak nie znam się, dlatego pytam was czy widzicie i gdzie 🙈 mąż się cieszy.

Do góry