reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

Oli to możecie się tak umówić że mu nie powiesz :-D ale wtedy trzeba byłoby nikomu nie mówić bo takie wieści się szybko rozchodzą - poczta pantoflowa działa.

Kochana ja to samo od razu pomyslalam:-p:laugh2:ale kurcze ja nie wytrzymam bo zaczne kupowac ubranka i po kolorze ich mozne odgadnac plec a wtedy moge popsuc mezusiowi niespodizanke:rofl2::szok::sorry:

reklama
Rezeda: Gratuluje dziewczynki!!!
A ja dzisiaj bylam na USG (wszystko OK), ale sie dzidzius nie chcial pokazac. Tak wiec 100% pewnosci, ze to chlopiec nie mam. Za niecaly miesiac na pewno sie dowiem, a moze wczesniej, bo w przyszla srode mam znowu wizyte kontrolna w sprawie plamien. Jak bede dalej plamic, to znowu dostane zwolnienie.

Sajonara - cieszę się, że z dzidziulkiem jest wszystko ok. :tak::-)
Oli - dziwni są Ci faceci, co nie?:-D Ale ja choćbym nie wiem jak się starała odpędzić myśli o poznaniu płci - to i tak przegram z moją ciekawością, ehhehe Ale teraz czy chcę czy nie i tak muszę do czerwca czekać :-p:-p:-p

Rezeda: Gratuluje dziewczynki!!!
A ja dzisiaj bylam na USG (wszystko OK), ale sie dzidzius nie chcial pokazac. Tak wiec 100% pewnosci, ze to chlopiec nie mam. Za niecaly miesiac na pewno sie dowiem, a moze wczesniej, bo w przyszla srode mam znowu wizyte kontrolna w sprawie plamien. Jak bede dalej plamic, to znowu dostane zwolnienie.

Sajonara jak to znowu zwolnienie? nie choć kochana do pracy bo nie powinnaś się przemęczać martw się teraz o siebie i swoją kruszynkę a praca nie zając nie ucieknie ;-)

Dziewczyny a jak to było z tymi wróżbami? Załóżmy, że nad brzuchem waha się kreska, a nad dłonią kółko?

No wlasnie kochana ja mam ten sam problem, o ile to mozna nazwac problemem:-p:sorry::-D Dlatego ciagle pytam po kolei dziewczyn ktore juz znaja plec, i tak Karolina Tinetina bedzie miala corcie i nad brzuszkiem sa koleczka, dzis zapytalam rowniez Alex zobaczymy czy jej wychodzi wahadelko!!!!

ALEX mam pytanko, nad brzuszkiem kreci sie igla w wahadelko?????:-)

Beti gratulacje coreczki:-)

Wiola ojjjj tak dziwni co Ci faceci!:laugh2::-p:rofl2:

reklama
ALEX mam pytanko, nad brzuszkiem kreci sie igla w wahadelko?????:-)
Szczerze mówiąc to kręciło sie raz tak raz tak:sorry::-) Ciężko mi stwierdzić. Później zrobię jeszcze raz i ci napisze. Teraz lece coś zjeść bo umieram z głodu. Rano byłam w ZOO bo pogoda cudna, a potem na herbatce u przyszłej teściowej. Nogi wchodza mi w dupkę.;-)

Do góry