reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

reklama
nic nie wiem na temat płci - powiedziala ze jeszcze za wcześnie - na kolejnej wizycie moze... a jak chce koniecznie wiedziec i byc pewna to polecila lekarza który robi 3D - powiem tak ,jesli zdecydujemy sie na 3d to raczej dla płytki niz dla plci - chcemy aby dzidzia mogla później siebie poogladać w brzuchu mamy a niestety moja pani gin nie ma mozliwosci nagrania obrazu z usg na płyte
poza tym tym razem nie wiele widzialam na usg bo bylam zdenerwowana - nie wiem czemu - dzidzia to czula i nie bardzo chciala pozowac do zdjec - nawet fotki nie dostałam:-(ale pani doktor zapewnila ze wszystko ok - a to dla mnie najwazniejsze

nic nie wiem na temat płci - powiedziala ze jeszcze za wcześnie - na kolejnej wizycie moze... a jak chce koniecznie wiedziec i byc pewna to polecila lekarza który robi 3D - powiem tak ,jesli zdecydujemy sie na 3d to raczej dla płytki niz dla plci - chcemy aby dzidzia mogla później siebie poogladać w brzuchu mamy a niestety moja pani gin nie ma mozliwosci nagrania obrazu z usg na płyte
poza tym tym razem nie wiele widzialam na usg bo bylam zdenerwowana - nie wiem czemu - dzidzia to czula i nie bardzo chciala pozowac do zdjec - nawet fotki nie dostałam:-(ale pani doktor zapewnila ze wszystko ok - a to dla mnie najwazniejsze

No to dobrze, ze jest ok, a reszta okarze sie pozniej :-) zdrówka!!!

Madzia gratulacje!!!! Superrrrrr:-):-):-)

Filantropek jasne ze najwazniejsze ze wszytsko jest ok!!! Wiadomo ze mamy swoje marzenia i kazda ma w glowie swoja wyteskniona plec, ale zdrowko na pierwszym miejscu i to nie podlega dyskusji:rofl2:

Dziewczyny bylam z M w restauracji chinskiej i wiecie co??:szok:Starsza Chinka popatrzyla na mnie i brzuszek i mowi tak;
"Chlopczyk, oj bedzie chlopczyk":laugh2::szok::tak::-)Bylam w szoku, zreszta M tez, ale ta pani powiedziala to tak zdecydowanie!!!!
Ciekawe czy ma racje...:laugh2::laugh2::laugh2:Ojjj bedzie drugi synus :rofl2::-p

reklama
Oli: Robiłam dziś ta wróżbę, o która mnie prosiłaś, ale ta igiełka raz kręci się wahadłowo a raz w kółeczko:confused: Może to tylko z obrączka działa.:sorry:
Ciekawe czy ta Chinka miała racje. Jak dowiesz się płci to dasz znać wtedy najwyżej podasz nam adres do restauracji to za następna ciążą ją odwiedzę.:-D

Do góry