reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

Oli to możecie się tak umówić że mu nie powiesz :-D ale wtedy trzeba byłoby nikomu nie mówić bo takie wieści się szybko rozchodzą - poczta pantoflowa działa.

Kochana ja to samo od razu pomyslalam:-p:laugh2:ale kurcze ja nie wytrzymam bo zaczne kupowac ubranka i po kolorze ich mozne odgadnac plec a wtedy moge popsuc mezusiowi niespodizanke:rofl2::szok::sorry:

reklama
Rezeda: Gratuluje dziewczynki!!!
A ja dzisiaj bylam na USG (wszystko OK), ale sie dzidzius nie chcial pokazac. Tak wiec 100% pewnosci, ze to chlopiec nie mam. Za niecaly miesiac na pewno sie dowiem, a moze wczesniej, bo w przyszla srode mam znowu wizyte kontrolna w sprawie plamien. Jak bede dalej plamic, to znowu dostane zwolnienie.

Sajonara - cieszę się, że z dzidziulkiem jest wszystko ok. :tak::-)
Oli - dziwni są Ci faceci, co nie?:-D Ale ja choćbym nie wiem jak się starała odpędzić myśli o poznaniu płci - to i tak przegram z moją ciekawością, ehhehe Ale teraz czy chcę czy nie i tak muszę do czerwca czekać :-p:-p:-p

Rezeda: Gratuluje dziewczynki!!!
A ja dzisiaj bylam na USG (wszystko OK), ale sie dzidzius nie chcial pokazac. Tak wiec 100% pewnosci, ze to chlopiec nie mam. Za niecaly miesiac na pewno sie dowiem, a moze wczesniej, bo w przyszla srode mam znowu wizyte kontrolna w sprawie plamien. Jak bede dalej plamic, to znowu dostane zwolnienie.

Sajonara jak to znowu zwolnienie? nie choć kochana do pracy bo nie powinnaś się przemęczać martw się teraz o siebie i swoją kruszynkę a praca nie zając nie ucieknie ;-)

Dziewczyny a jak to było z tymi wróżbami? Załóżmy, że nad brzuchem waha się kreska, a nad dłonią kółko?

No wlasnie kochana ja mam ten sam problem, o ile to mozna nazwac problemem:-p:sorry::-D Dlatego ciagle pytam po kolei dziewczyn ktore juz znaja plec, i tak Karolina Tinetina bedzie miala corcie i nad brzuszkiem sa koleczka, dzis zapytalam rowniez Alex zobaczymy czy jej wychodzi wahadelko!!!!

ALEX mam pytanko, nad brzuszkiem kreci sie igla w wahadelko?????:-)

Beti gratulacje coreczki:-)

Wiola ojjjj tak dziwni co Ci faceci!:laugh2::-p:rofl2:

reklama
ALEX mam pytanko, nad brzuszkiem kreci sie igla w wahadelko?????:-)
Szczerze mówiąc to kręciło sie raz tak raz tak:sorry::-) Ciężko mi stwierdzić. Później zrobię jeszcze raz i ci napisze. Teraz lece coś zjeść bo umieram z głodu. Rano byłam w ZOO bo pogoda cudna, a potem na herbatce u przyszłej teściowej. Nogi wchodza mi w dupkę.;-)

Do góry