reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

reklama
Widze, że aktualnie wygrywają panowie... jedna dziewczynka na już chyba 4 chłpców... nono zobaczymy co u mnie wyjdzie.... już w piątek... :-)

Nionka - mam na 14.30 - i dzięki za kciuki :tak:;-):tak:
nie ma za co kochana :tak: to pewnie dopiero wieczorkiem do nas napiszesz jak było na USG, mimo wszystko czekamy.... z kciukami zaciśniętymi mocno!

Na 99 % jak to lekarz powiedział ale będzie synek:)
no to mamy następnego synka wsród wrześnióweczek... super!
Czyli jedna dziewczynka jak narzie u reniferka :)

Jeju gratulacje :) ciesze się z Wami. ja mam przeczucia na synka ale uwielbiam słodkości:)) Mała księzniczka tez jest goraca oczekiwana:)
Ja dopiero wybiore się 17.04. na usg. Mam nadzieję że da radę umówic bo tak sobie wyplaowaliśmy. 20 ide do mojej Ginki i szpital:(
Czekam na jutrzejsze relacje:)

Rezeda gratulacje:-):-):-)
Ale superrrrr :tak::tak::tak:

Wczoraj wieczorkiem rozmawialam z mezusiem, opowiadalam mu jak jest w Szwecji a on powiedzial ze tak bardzoo pragnie miec niespodzianke przy porodzie i nie wiedziec kto tam jest az do porodu!!!!!!:sorry::szok:Potem zaczal mowic do brzuszka:" Skrabie nasz kochaniutki odwroc sie pupcia na usg i zrob mamusi i tatusiowi niespodzianke":-p:-p

Ja powiedzialam mezusiowi ze nie wytrzymam i ze chce wiedziec...zobaczymy co ustalimy poki co mamy odmienne zdania:szok:

reklama
Oli to możecie się tak umówić że mu nie powiesz :-D ale wtedy trzeba byłoby nikomu nie mówić bo takie wieści się szybko rozchodzą - poczta pantoflowa działa.

Do góry