reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

reklama
Witam wszystkie mamuśki!
Właśnie wróciłam od gina i dowiedziałam się że będziemy miec CHłOPCZYKA tak na 80 %! Malutki tak leżał żę ciężko było podejrzec tym bardziej że miał jeszcze pępowinę między nóżkami. Jest słodki i cały czas machał rączkami i przebierał tymi malutkimi paluszkami. :happy:
Mój mąż jest taki szczęśliwy że z radości poleciał dywany trzepac hehe:laugh2: I powiedział że po świętach kupi mu malutki motorek:happy:

Witam wszystkie mamuśki!
Właśnie wróciłam od gina i dowiedziałam się że będziemy miec CHłOPCZYKA tak na 80 %! Malutki tak leżał żę ciężko było podejrzec tym bardziej że miał jeszcze pępowinę między nóżkami. Jest słodki i cały czas machał rączkami i przebierał tymi malutkimi paluszkami. :happy:
Mój mąż jest taki szczęśliwy że z radości poleciał dywany trzepac hehe:laugh2: I powiedział że po świętach kupi mu malutki motorek:happy:

Gratuluje Wam, i zazdroszcze że już wiecie!!! Super!!!

Gratuluję!!!
Chciałabym się już dowiedzieć, czy będę miała małą czy małego, ale mój gin ma tak stary aparat do usg, że nie chce mi powiedzieć co to będzie, bo nie jest pewny:-(
Pozostaje mi czekać do 20 tyg, pojadę do Poznania na połówkowe i tam mi pewnie powiedzą.

Hej ja dzisiaj miałam usg i dowiedziałam sie ze na 80 procet bedziemy mieli synka.
Bardzo sie zdziwiłam bo u lekarza okazało sie ze usg pokazuje w wymiarze 3d!!!!!!!!wiec wszystko było super widac:-)ja zanim lekarz powiedział ze to najprawdopodobniej chłopczyk sama juz tam widziałam małego pitolka:tak:

Gratuluje Wam kochane pitolow :tak::-) Superr ze juz wiecie:happy:

Rud_ka mi przy pierwwszej ciazy tez wczesniej powiedzieli ze bedzie corcia, jak sie potem okazalo urodzil sie jednak synus:laugh2:U ciebie wcale nie musi sie okazac to pomysla, tak czy siak zycze wszystkiego naj:tak:

Ja juz zyje 5 maja, tak sie nie moge doczekac, gorzej jak corcia albo synus posluchal tatusia i sie nie ujawni kim jest:rofl2::sorry::szok:

reklama
eeee a ja to chyba dołącze do calineczki - jutro ide do ginki ale nie wiem czy chce wiedziec, chyba ze płeć sama rzuci sie w oczy ;-)- bo przy usg nikt nie zmusi mnie do odwrócenia wzroku, chyba ze łzy mi obraz zamglą...:-D

Do góry