reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

to ja dodam swoją historię, w rodzinie same dziewczynki wiec przy 1 ciaży też imyślałam o chłopcu, maż o dziewczynce nie wspominał, marzył mu się syn, niestety lub dziś wiem, ze stety okazało sie, ze dziewczynka, oczywiscie córusia tatusia. przydrugiej ciaży planowałam płęć, zgodnie z owulacją, miałam testy owu;acyjne, wstrzymywałam sie do owulacji i udało się, płeć zgodna z planem czyli synulek mamuni oczywiście:)
nie wiem, czy ta metoda skuteczna, ale nam się udało!

reklama
O szyszunka to dokładnie napisz o tej medodzie. Wiadomo Milcia to córunia tatunia, choć narazie mamusia jest najważniejsza, ale widzę jaki wielki wpływ ma tatuś na Milunie. Ja też byłam pewna,że będzie chłopiec a los dał mi ukochaną córcię teraz chciałabym mieć chłopca, bo wiadomo chyba każdy facet marzy by mieć synka.

Mam dwie córeczki Zosie(5) i Marysie(2) i teraz znów jestem w ciąży i zrobiłam ten test i wyszło mi ,że będę mieć córeczke a na USG wyszło ,że synka.Już się pogłubiłam !!! Z mężem czekamy z niecierpliwością na synka a wszystko okaże się juz za kilka tygodni a wgl mam juz wybrane imiona dla synka i córeczki

chłopiec otrzyma imię (Michał lub Tymek)
dziewczynka otrzyma imie Tosia

Jak myślicie ładne ??

Wow gratuluje ciazy :))
Michal jest slicznym imieniem,wlasnie moj chrzesniak otrzymal to imie :) I Tosia rowniez mi sie podoba :)Ja uwazam,ze super.Tylko Antonina a juz mniej mi lezy hyhy

:-D Witam ja mam dwie córeczki i teraz bardzo bym chciała synka przy córkach jadłam słodycze jak nałogowiec a teraz odwrotnie tylko słone i ostre wię jest nadzieja i ciąża jest zupełnie inna od samego początku mdłości i wszystkie zle dolegliwości a z córkami to gdybym nie poszla do lekarza to chyba bym szybko sie o ciaży nie dowiedziała tak bez objawowo wszystko sie odbywało poczekam zobaczymy teraz usg więc może akurat już bedzie coś wiadomo ;) córeczki to prawdziwe skarbeczki ale synek to już komplecik by był:cool2:

Do góry