Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeju, dziewczyny, jakbym moich rodziców słyszała... Delikatnie rzecz ujmując są sceptyczni względem posiadania 3 dzieci. Przykre to dla mnie, bo ostatecznie przecież nie wykorzystujemy ich, nie obciążamy opieką nadmiernie ani nic. Teściowie się natomiast ucieszą na bank.Andzia - lepiej późno niż wcale
Mnie wczoraj moja mama zapowiedziała (po raz któryś..), że jak będziemy mieć więcej niż 2 dzieci to się będziemy rzadziej spotykać. Uroczo.
Ja w sobotę testowałam i wyszły II całkiem tłuste krechy. Jeszcze jestem w lekkim szoku.My od poniedziałku cieszymy się dwoma kreseczkami na teście. Stwierdziłam, że dopiero po 1 wizycie powiem rodzicom, już na drugie nasze dziecko reakcja była średnia, więc po co sobie mam dokładać nerwów.