reklama
Ewusia1986
Fanka BB :)
@kitqa witaj wątek się rozkręca, super
@-Aia- ja też mam wrażenie że w porównaniu do tego co było sześć lat temu , jak rodziłam starszą córkę minęły wieki i już stara jestem ale dam radę ... i Ty też.
@natala95 co tam u Ciebie ?
My wczoraj cały dzień byliśmy w Chochołowie, na krokusach. Starsza córka dała radę, młodsza - no cóż.. ręce bolą mojego męża i to bardzo. Głowa mi pęka, migrena przylazła.. @ ma być jutro, miałam dziś testować ale jakoś rano nie umieliśmy się ogarnąć
@-Aia- ja też mam wrażenie że w porównaniu do tego co było sześć lat temu , jak rodziłam starszą córkę minęły wieki i już stara jestem ale dam radę ... i Ty też.
My wczoraj cały dzień byliśmy w Chochołowie, na krokusach. Starsza córka dała radę, młodsza - no cóż.. ręce bolą mojego męża i to bardzo. Głowa mi pęka, migrena przylazła.. @ ma być jutro, miałam dziś testować ale jakoś rano nie umieliśmy się ogarnąć
natala95
U mnie po woli córka w nocy spać nie daje trójki wychodzą no cóż taki urok damy radę [emoji8] [emoji3] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123]@kitqa witaj wątek się rozkręca, super
Ewusia1986
A pewno że damy, jak nie my to kto ?
Paskudnie się dziś czuję. Marzę już o pójściu do domu.
Paskudnie się dziś czuję. Marzę już o pójściu do domu.
Ewusia1986
@ przylazła... próbujemy dalej
natala95
Trzymam kciuki oby następnej już nie było@ przylazła... próbujemy dalej
Ewusia1986
Bardzo mało... wiem że istnieją oczywiście ale wśród znajomych jeśli już jest trzeci maluch to to zwykle wpadka. Ja sama byłam jedynaczką, na dodatek wychowywaną w dość specyficznej rodzinie, bo miałam Mamę i mieszkałyśmy z Dziadkami i Wujkiem (bratem Mamy), który był wtedy jeszcze kawalerem. Póki było ciepło to masa dzieciaków ganiała po podwórku i było ok, ale jesienią, zimą w deszczu... nudy niezmierzone. I do dziś w zasadzie jestem sama, bez bliższych relacji rodzinnych z rówieśnikami.
reklama
kitqa
Ewusia1986 właśnie twój przypadek dobrze pokazuje że jedno dziecko jest samotne. Dlatego zawsze chciałam rodzeństwo dla mojej córki : ) ma teraz siostrę, tylko musi jeszcze troszkę poczekać aby razem bawić się w chowanego : )
Mnie najbardziej podoba się model rodziny: 2+4 czyli rodzice i dwie dziewczynki i dwóch chłopców [emoji7] aby każdy 'mial siebie' bo wiadomo że dwie dziewczynki czy dwóch chłopców lepiej się dogadują niż brat z siostrą.
Mnie najbardziej podoba się model rodziny: 2+4 czyli rodzice i dwie dziewczynki i dwóch chłopców [emoji7] aby każdy 'mial siebie' bo wiadomo że dwie dziewczynki czy dwóch chłopców lepiej się dogadują niż brat z siostrą.