M
Mar1
Gość
Ewusia - podziel się inspiracjami pokojowymi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu sobie oglądałam: Link do: Łóżeczko dla rodzeństwa - Inspiracje | Dziecięce Inspiracje
i tu:
Link do: Pokój rodzeństwa. Pomysły dla dwójki i trójki dzieci
tu niegłupie rozwiązanie na biurka:
Link do: Remont - czyli jak urządzić pokój dla trójki - Mininormalna
Część!
My mamy na piętrze 3 sypialnie,małą garderobę z oknem i salon z kuchnią..12latkę i 8latka i jak tu wygospodarować pokój dla trzeciego dziecka...?Bardzo byśmy chcieli, ale przecież po roku nie dam takiego malucha ani do córki ani do syna- i to jest problem.Dziewczyny, jak jest u Was?
Już mam głowę małą od tego, ale widzę że damy radę. Bo jak mam być szczera to jedyny "problem" jaki dostrzegałam organizacyjny. Niby mieszkanie duże bo całe piętro domu, ale skosy i fakt, że dom był po prostu podnoszony i pewne ściany nie mogły stać inaczej ma wpływ na układ. W zanadrzu mamy jeszcze poddasze, które kiedyś da radę być sypialnią
Tu sobie oglądałam: Link do: Łóżeczko dla rodzeństwa - Inspiracje | Dziecięce Inspiracje
i tu:
Link do: Pokój rodzeństwa. Pomysły dla dwójki i trójki dzieci
tu niegłupie rozwiązanie na biurka:
Link do: Remont - czyli jak urządzić pokój dla trójki - Mininormalna
Już mam głowę małą od tego, ale widzę że damy radę. Bo jak mam być szczera to jedyny "problem" jaki dostrzegałam organizacyjny. Niby mieszkanie duże bo całe piętro domu, ale skosy i fakt, że dom był po prostu podnoszony i pewne ściany nie mogły stać inaczej ma wpływ na układ. W zanadrzu mamy jeszcze poddasze, które kiedyś da radę być sypialnią
Cześć , serio...Dać się ponieść. Ja żałuję, że tak długo zwlekałam z realizacją takiego samego pragnienia. Teraz moje dzieciaki mają 6 i 5 lat, a ja jestem starą prukwą.... No, ale może mimo wieku jeszcze coś się uda wykrzesać.Fajnie że znalazłam ten wątek : ) chciałbym do Was dołączyć. Mogę?
Jestem mamą dwóch małych córeczek, strasza w lipcu skończy 3latka a młodsza ma 4miesice i zastanawiam się i kombinuje co zrobić z moim pragnieniem posiadania jeszcze jednego bobasa [emoji7]