reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

centymetry i kilograny na "+"

reklama
Kasiulka mi się wydaję,że nie tyjesz przez tą cukrzycę a dokładnie przez dietę
Manta od kąd jest na tej diecie też nie tyje
Ja od ostatniej wizyty ( msc temu) co pokrywa się z początkiem diety też nie przybrałam, a nawet nie wiem czy nie schudłam trochę
Dokładnie zweryfikuję to na nast wizycie za tydzień

Ostatnio w DDtvn ginekolog wypowiadał się na temat diety w ciąży i mówił że do połowy ciąży kobieta powinna jeść to co chce - słuchać swojego organizmu a potem stosować dietę cukrzycową - tak by było wg niego idealne

Ja nie stosuję ściśle diety cukrzycowej, ale odstawiłam słodycze właściwie całkowicie (a wpierdzielałam ich tony) plus ograniczyłam mocno białą mąkę i od tamtej pory w sumie nic nie przytyłam.

no tak waga hmm....jutro sie wyrok na wizycie a szczerze to nawet nie wchodze na wage bo załamka jest tylko na wizytach ważenie :) aaa u mnie tez zawsze robie diety cud "jak schudne to będzie cud" :nerd: noo ale po porodzie jakies lepsze żywienie trzeba będzie wprowadzic. Ciekawe ile jutro będe ważyc....

ja w czasie ciazy nie stosowalam zadnej diety,wiadomo nie opychalam sie bo teraz mi wolno,poprostu jadlam to na co mialam ochote i w takich ilosciach by zaspokoic glod,bardzej moge powiedziec,ze jadlam malo,ale dosc czesto.Przytylam ok 15 kg.Przed ciaza wazylam 47 kg,obecnie waze 53,tak do 50 musze schudnac,dla wlasnej satysfakcji i samopoczucia:)

reklama
Do góry