Kasiurek1983
Fanka BB :)
u mnie plus 1,5 kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moim zdaniem powinnas się skonsultować z lekarzem bo spadek tylu kg może byc szkodliwy dla ciebie i dla maluchawitam was dziewczynywszystkie tu piszecie ze przytylyscie a ja niestety schudlam
znaczy moze i stety bo mam z czego haha
ogolnie jestem w 9 tc i jak narazie schudlam -9,5 kg
pozdrawiam ! ;]
u mnie wstyd sie przyznać ale 4 kg na plus(( ale wydaje mi sie to dlatego, że zaczełam jadać o stałych porach wszystkie posilki przed ciążą pracwałam w nocy wiec z tym jedzeniem bywało różnie. Jak tak dalejpojdzie to chyba pobije jakis rekord.
Ale poki co waga stoi.. Boze gdyby mi juz na poczatku poszla bylby dramat :/ Ale wkoncu powiedziane jest jasno, ze kobiety z duza nadwaga powinny nie wiele przytyc a dać sie dziecku "wyciagnac" z tego co jest ;-)
Ania ZG tez uważam jak lastpetunia, że to duży spadek.. a wymiotowałas tak duzo czy jakąś dietę trzymasz?moim zdaniem powinnas się skonsultować z lekarzem bo spadek tylu kg może byc szkodliwy dla ciebie i dla malucha