reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

BYLY ODEZWAL SIE PO 5 MIESIACACH

reklama
Uwaga-odezwal sie z zapytaniem jak tam czy zmienilam prace😂😂
Czy ty naprawdę nie widzisz, że jesteś sposobem na nudę dla tego człowieka? Czy naprawdę nie możesz mieć na tyle szacunku do obecnego partnera i samej siebie, żeby go zablokować? Jeśli cię nie obchodzi, co tutaj piszemy, to po co założyłaś ten wątek? Czy twój partner wie, że piszesz z byłym i żywisz do niego uczucia?

Czy ty naprawdę nie widzisz, że jesteś sposobem na nudę dla tego człowieka? Czy naprawdę nie możesz mieć na tyle szacunku do obecnego partnera i samej siebie, żeby go zablokować? Jeśli cię nie obchodzi, co tutaj piszemy, to po co założyłaś ten wątek? Czy twój partner wie, że piszesz z byłym i żywisz do niego uczucia?
Myślę, że jakikolwiek partner jakby wiedział o czymś takim to raczej był by już byłym partnerem 🤔 ja bym nie tolerowała jakby mój facet pisał ze swoją byłą i miał nadzieję, że do siebie wrócą 🤦🏻‍♀️

pewnie mnie zabijecie😂 ale zerwalam z obecnym chlopakiem, poniewaz sama zauwazylam,ze mysle przy nim o moim bylym, ze nadal kocham bylego. Nie chcialam dluzej ranic obecnego i siebie, chcialam byc z nim szczera

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry