hemoglobina
Moderator
Nic do niego nie pisz. Po co szukasz na siłę kontaktu?Nie wiem czy napisac mu cos w stylu,ze mogl sobie odpuscic takie pisanie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic do niego nie pisz. Po co szukasz na siłę kontaktu?Nie wiem czy napisac mu cos w stylu,ze mogl sobie odpuscic takie pisanie?
wszystko przez to,ze sie odezwal pierwszy z tym sms,ze teskni bardzo, gdyby nie to mialabym luz.Nic do niego nie pisz. Po co szukasz na siłę kontaktu?
Powiem Ci z własnego doświadczenia... Nawet jeśli do niego wrócisz (bo może w głębi serca na to liczysz) to i tak się rozejdziecie prędzej czy później. Jak się jest z właściwą osobą to się czuje i nie ma takich akcji. Jakie by nie były jego intencje, nawet jeśli są dobre, to i tak nie ma już co w tym grzebać.No ciekawa jestem jego intencji w ogole… pewnie sie juz nie odezwie, jak juz to złoży zyczenia na urodziny i to tyle
bylismy dla siebie wlasciwi wlasnie tylko ja zepsulam krotko mowiac..Powiem Ci z własnego doświadczenia... Nawet jeśli do niego wrócisz (bo może w głębi serca na to liczysz) to i tak się rozejdziecie prędzej czy później. Jak się jest z właściwą osobą to się czuje i nie ma takich akcji. Jakie by nie były jego intencje, nawet jeśli są dobre, to i tak nie ma już co w tym grzebać.
Przepraszam, ale jesteś bardzo naiwna. Chłopy się nudzi, dziewczyny nie było w pobliżu to do ciebie napisał, żeby o sobie przypomnieć i zadziałało. Ty dalej o tym myślisz i znowu chcesz do niego pisać…wszystko przez to,ze sie odezwal pierwszy z tym sms,ze teskni bardzo, gdyby nie to mialabym luz.
nie rozumiem za bardzo po co to pisal skoro i tak z tym nie zamierza nic zrobic.
teskni a z 1 strony jest szczesliwy a z 2 nadal ma to wszystko w glowie