G
GwiazdaMuzykiPop
Gość
bylismy dla siebie wlasciwi wlasnie tylko ja zepsulam krotko mowiac..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bylismy dla siebie wlasciwi wlasnie tylko ja zepsulam krotko mowiac..
A teraz chcesz zepsuć jego związek i na dodatek swój? Naprawdę odpuść. Mam wrażenie, że Ty chcesz, żeby ci ktoś po prostu wprost napisał, żebyś do niego napisała, zaproponowała powrót i zostawiła swojego chłopaka. Po prostu szukasz wymówki, usprawiedliwiania, bo sama nie potrafisz podjąć takiej decyzji. Nie rób tego. Zaczęłaś nowy rozdział to się nim ciesz. Może to, co napisałam brzmi okrutnie, ale tak to wygląda.bylismy dla siebie wlasciwi wlasnie tylko ja zepsulam krotko mowiac..
Impuls. Czasem myślę o dawnych znajomych to przeglądam ich profil albo pytam co u nich. Tyle. Albo to, co ci już napisałam wcześniej.No ciekawa jestem jego intencji w ogole… pewnie sie juz nie odezwie, jak juz to złoży zyczenia na urodziny i to tyle
A jak tam Twoj obecny partner?bylismy dla siebie wlasciwi wlasnie tylko ja zepsulam krotko mowiac..
Ty sobie odpuść dziewczyno .Nie wiem czy napisac mu cos w stylu,ze mogl sobie odpuscic takie pisanie?
No ale to nie jest śmieszne w tym momencie. Ty masz jakieś emocje z tym związane i to nie jest zdrowe. Halo, masz nowego faceta. Zablokuj tamtego i głowa wolna.Uwaga-odezwal sie z zapytaniem jak tam czy zmienilam prace
Dziewczyno, błagam cię Zablokuj go, a nie piszesz z byłym mając faceta.Uwaga-odezwal sie z zapytaniem jak tam czy zmienilam prace