reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BYLY ODEZWAL SIE PO 5 MIESIACACH

reklama
Uwaga-odezwal sie z zapytaniem jak tam czy zmienilam prace😂😂
Czy ty naprawdę nie widzisz, że jesteś sposobem na nudę dla tego człowieka? Czy naprawdę nie możesz mieć na tyle szacunku do obecnego partnera i samej siebie, żeby go zablokować? Jeśli cię nie obchodzi, co tutaj piszemy, to po co założyłaś ten wątek? Czy twój partner wie, że piszesz z byłym i żywisz do niego uczucia?

Czy ty naprawdę nie widzisz, że jesteś sposobem na nudę dla tego człowieka? Czy naprawdę nie możesz mieć na tyle szacunku do obecnego partnera i samej siebie, żeby go zablokować? Jeśli cię nie obchodzi, co tutaj piszemy, to po co założyłaś ten wątek? Czy twój partner wie, że piszesz z byłym i żywisz do niego uczucia?
Myślę, że jakikolwiek partner jakby wiedział o czymś takim to raczej był by już byłym partnerem 🤔 ja bym nie tolerowała jakby mój facet pisał ze swoją byłą i miał nadzieję, że do siebie wrócą 🤦🏻‍♀️

pewnie mnie zabijecie😂 ale zerwalam z obecnym chlopakiem, poniewaz sama zauwazylam,ze mysle przy nim o moim bylym, ze nadal kocham bylego. Nie chcialam dluzej ranic obecnego i siebie, chcialam byc z nim szczera

reklama
Do góry