reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Być Mamą po raz drugi (i trzeci...i czwarty)

żyje ale in cognito :-D
u nas piekna pogoda wiec cały parwie dzionek na dworzu. jakos ostatnio mam huśtawki nastrojów : raz wydaje mi się ze czas jaki został to mało raz jestem przerażona że jeszcze aż tyle . i kto za mną zdąży

reklama
corin ja na dobrą sprawę nawet nie wiem co bym miała spakować. :-Dubranka poprane ale nie poprasowane. wszytsko co kupiłam wciśnięte jest w szafie . jak podczytuje mamy na wątku głównym to ja dopiero jestem w lesie . z kosmetyków nie mam nic , nawet wkładek dla siebie nie mam, podkładów. kołyska w rozsypce. do 20 -go pracuje moze jakos się później ogarnę

Ja kosmetykow tez jeszcze nie mam, ale chce kupic w tym tygodniu. Kupię chyba z Bubchen - pamietam, ze swietnie sie sprawdzaly. Dla mnie podkłady do łózka i wkłady poporodowe i w zasadzie moge sie pakowac. Jakoś powiem ci ze mam dziwne parcie na to zeby w czerwcu byc juz dopieta ze wszystkim na ostatni guzik. Nie wiem czy to przeczucie czy panika, ale chyba zrobie wszystko zeby w czerwcu byc przygotowana na wszystko.

Noooo dziewczyny zyją :-) ja dziś z okazji ze mam doła bo znowu zostałam słomianą wdową spakowałam torbe do szpitala...poukładałam ubranka w komodzie itd.:dry:Kupiłam sobie dziś sukienkę i jak ją przymierzyłam az do teraz w niej łaże :baffled: Odliczam dni godziny i minuty pffffff w koncu depresji się nabawie no wariatka ze mnie ale coż......

witam ! brat kupił mi pzrewijak
SPOLING Stół do przewijania!! IKEA (1555393116) - Aukcje internetowe Allegro
margarita głowa do góry . samotnośc też ma swoje plusy;-)
co do odliczania zobaczymy która z nas pierwsza. mamy z wisienką we trzy ten sam termin :)
mam do oddania super tunikę na wieczorne wyjście rozm. 42 która reflektuje poproszę adres na priv i wysłam
ps. tunika ciązowa oczywiście

Cześć Mamuśki :-)

No...jak miło się zrobiło :-)
Dziewczyny - ja nie mam jeszcze nic....nawet planów co muszę kupić. Nie zajrzałam do ani jednego pudełka.....Nie myślę o tym jeszcze. W maju chyba nie ma jeszcze sensu, skoro mam termin na koniec lipca, to mam jeszcze duuuużo czasu. :-D:tak:

Miałam bardzo pracowity weekend, imieniny mojego taty, więc od piątku byłyśmy z mamą na najwyższych obrotach....wieczorami to juz ledwo sie ruszałam. Na szczęście już po :tak:;-)

Madzia - ja też mam takie huśtawki nastrojów, raz bym góry przenosiła, a następnego dnia nie mam ochoty wstać z łóżka.....:baffled: Musisz mieć fajną pracę skoro jeszcze tam jesteś, ja w pierwszej ciąży też tyle pracowałam, ale teraz nie mam na to ochoty ;-)

margerita - jak nastrój dziś? A jaką kupiłaś sukienkę?

Dzinsy ciążowe mi sie przetarły, nie mogę już w nich chodzić, mam jeszcze jedne spodnie, jest sens kupować nowe dzinsy??

Lecę się wyszykować, bo jadę z siostrą i Mają do miasta ;-)

kkasiulka ja bym nie kupowała. jedne ci wystaczą . zreszta robi sie coraz cieplej wiec ;-)
margerita ja też chętnie obejrzałabym kreację:)

Madzia więc masz wypasionego brata mój jakos nic mi nie kupuje:no: a przewijak superaśny. Co do samotności to ja mam juz jej dośc ale jęcze tak juz od 10 lat i darować sobie nie moge :baffled: a teraz mam jakies ciążowe jazdy wiecznie bym ryczała ogólnie czuje sie do dupy psychicznie oczywiśćie ...ale przeciez kazda z nas ma jakies tam problemy ...jakoś to będzie . Co do terminu cesarki ja o swojej dowiem sie 2 czerwca :cool2:(chyba) :-p
Kkasiulka to sie napracowałas bidulko teraz lez z nogami do góry;-)Co do spodni i ogólnie do stroju ciązowego ja juz sobie darowałam ..... nie opłaca juz sie... no kupilam wczoraj tą kieckę ale po porodzie tez bede mogła ją nosic taka zwykła na ramiączkach sciągana pod biustem .

reklama
no ja też cesarzyca i dowiem się 20 czerwca bo teraz nie chciał powiedziec. wstepnie zaplanował 04 lipca ale mam nadzeiję że niedotrzymam do tego terminu .
brat nie taki wypasiony NAKAZAŁAM to kupił :-Dale grunt że mu się chciało.
mi psychizcnie też jakoś cieżko . ale nie daję się. myślę że pogoda zrobiła swoje. za długo było zimno, ciemno i deszczowo.

Do góry