reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

butelkowe mamy

Onionku, Gaja my smoczki tez tylko Lovi... inne Gwieździe sie nie podobaja... tylko ostatnio nie moge dokupic... nigdzie nie ma mini...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: te Aventu maja za duza dziurke i połowa mleka była na brodzie :szok::szok::szok: no a mleczko w nocy tak jak Onionek bebilon pepti... :-D niby po nim miały przejsc bóle brzusia, bo myslała lekarka, ze sa spowodowane nietolerancja laktozy a tu zonk...

ja tez przez pewien czas podawalam bebilon pepti z ta sama mysla ale kolki i tak byly wiec stwierdzilam ze nie bede meczyc jej tym gorzkawym smakiem skoro i tak nic toi mleczko nie daje i podaje jej zwykly bebilon z dodtakiem SABU i jest wszystko ok;)

reklama
Calineczko, no ja Ci nie powiem bo my tylko dwie butelki na dobę (własnie w nocy) i wtedy Mała wypija dwa razy po 120 ml a do tego przy drugim razie musi jeszcze cyckiem poprawić, ale to juz na dobicie :-)

Ja bebilon pepti podaje prawie od początku i muszę wam dziewczyny napisać ze tfu tfu nie wiem co tzn kolka,małej nic nie dolega,z brzuszkiem tez wszystko ok,może za rzadko robi kupkę bo raz na 4-5 dni,ale robi ją bez jakiegos wiekszego problemu,zauwazyłam też ze po herbacie koperkowej mała miala rewolucje żołądkowe,ale od czasu kiedy podaje rumiankowa jest rewelacyjnie,boshe obym sobie nie zapeszyła:-D

reklama
Do góry