reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

butelkowe mamy

Onionku, Gaja my smoczki tez tylko Lovi... inne Gwieździe sie nie podobaja... tylko ostatnio nie moge dokupic... nigdzie nie ma mini...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: te Aventu maja za duza dziurke i połowa mleka była na brodzie :szok::szok::szok: no a mleczko w nocy tak jak Onionek bebilon pepti... :-D niby po nim miały przejsc bóle brzusia, bo myslała lekarka, ze sa spowodowane nietolerancja laktozy a tu zonk...

ja tez przez pewien czas podawalam bebilon pepti z ta sama mysla ale kolki i tak byly wiec stwierdzilam ze nie bede meczyc jej tym gorzkawym smakiem skoro i tak nic toi mleczko nie daje i podaje jej zwykly bebilon z dodtakiem SABU i jest wszystko ok;)

reklama
Calineczko, no ja Ci nie powiem bo my tylko dwie butelki na dobę (własnie w nocy) i wtedy Mała wypija dwa razy po 120 ml a do tego przy drugim razie musi jeszcze cyckiem poprawić, ale to juz na dobicie :-)

Ja bebilon pepti podaje prawie od początku i muszę wam dziewczyny napisać ze tfu tfu nie wiem co tzn kolka,małej nic nie dolega,z brzuszkiem tez wszystko ok,może za rzadko robi kupkę bo raz na 4-5 dni,ale robi ją bez jakiegos wiekszego problemu,zauwazyłam też ze po herbacie koperkowej mała miala rewolucje żołądkowe,ale od czasu kiedy podaje rumiankowa jest rewelacyjnie,boshe obym sobie nie zapeszyła:-D

reklama
Do góry