reklama
onionek
happy mama
od dwoch dni to pije, wiec jeszcze pewnie trudno powiedziec jak zadziala... niby ok, kupa lepsza ale wczoraj wieczorem cos marudzil i sie wyginal, wiec chyba nie do konca dobrze.. poza tym czesto pruta :-)dalej :-( ewidentnie to wzdęcia nie kolki.. chyba musimy przeżyć do trzeciego miesiąca i to przeczekać... a u Was nie boli?
Saraa
Fanka BB :)
to dobrze, ze baczki są :-) oby Wam pomogło.. mojej Małej kupka pachnie, ale jak pierda puści to tak jak stary
Haha moj , kiedys stalam z wozkiem wAptece jak maly puscil bakala , to az sie wszyscy obejrzeli, a ja odrazu komentarz wskazujac na Maxia ""TO NIE JA TO ON"""
tosia laktoze delicol rozkłada i jest lepiej przyswajalna u nas się sprawdza nie ma kolek , ale mamy problem z bączkami z reguły nad ranem jest płacz i wygibasy macie jakiś sposób na pierdki?? herbatka koperkowa nie sprawdza się..
Kinia1
Wrześniowa mama '10
I moja Nadia dostała Bebilon Pepti, bo okazało się, że ma skazę białkową. Może po tym mleczku kolki także znikną... W sumie wczoraj piła już nowe mleko i kolki wieczorem nie było.
calineczka27
Fanka BB :)
Ile zużywacie mleka na miesiąc?
I ile wypijają Wasze pociechy w nocy ?
Ile zużywacie mleka na miesiąc?
jesli chodzi o caly miesiac to jakos nie liczylam bo moja mala jeszcze chyba miesiac nie pije sztucznego mleczka a jesli chodzi o noc to budzi mi sie 2 razy i wtedy wypija po 90 ml czyli razem 180ml
jesli chodzi o kolki i baczki to ja od kad drugi raz sprobowealAM MALEJ PODAWAC SAB SIMPLEX widze olbrzymie zmiany wieczorami juz nie meczymy sie z kolkami a jak puszcza baczki to nie placze juz z bolu bo leca jak z procy a mala az przy tym sie smieje
Ostatnia edycja:
reklama
mam pytanie, czy waszym maleństwom zdarza się wymiotować po jedzeniu? Jak tak to jak często? Moja Nadka ostatnio potrafi w ciągu dnia ze 3-4 razy wymiotować i to tak porządnie. Pediatra stwierdziła, że to normalne u takich maluchów, ale ja i tak się niepokoję, bo niestety mała zwraca wszystko co zjadła i pod dużym ciśnieniem... Boję się jej zostawiać samej, a w nocy ciągle się budzę i sprawdzam czy wszystko jest w porządku.
ja mysle ze to nie jest normalne moze powinnas zmienic lekarza to obajwy chyba refluksu ale nie jestem pewna bo moja na szczescie tak nie ma tylko pamietam jak raz mi tak porzadnie zwymiotowala i juz mialam panike a wtedy akurat i tak szlam z nia do szpitala bo miala przedluzajaca sie zoltaczke po wyleczeniu wymioty nie powtorzyly sie na szczescie takze kochana jesli tak bedzie co chwila powinnas isc z tym gdzies bo normalne na pewno to nie jest jesli wymioty ida pod cisnieniem