reklama
czarownica
Fanka BB :)
ja tez czekam razem ze Slawkiem ktory mowi i slucha co sie dzieje w moim brzuszku - mowi ze inaczej bulgota niz kiedys
co wieczor klade sie stram sie cos wyczuc ale jedyne co czuje to ruchy z lewej str pepke tak troche wyzej i sadze ze to jalitka bo to raczej za wysoko jak na takiego brzdaca w 15 tyg!
co wieczor klade sie stram sie cos wyczuc ale jedyne co czuje to ruchy z lewej str pepke tak troche wyzej i sadze ze to jalitka bo to raczej za wysoko jak na takiego brzdaca w 15 tyg!
witajcie kolezanki,ja dolanczam moj skromny malutki brzusio,ale nie moglam sie powstrzymac,aby nie pochwalic sie,ze cos tak juz widac,przeprawszam ,za moja reke wyszla okropnie staro i taka zylasta,nie moge uwierzyc,no coz zdiecie bylo robione po kapieli zaraz jak wrocilam z pracy,wiec moze dlatego taka umeczona wyszla ;D
Tamarunia jak moge zapytac gdzie w H&M kupowalas,bo niekazdy ich sklep ma maternity ciuszki????
Lilith mowisz,ze dzis dobrze sie czujesz,to sie ciesze oaby tak zostalo,wypatroj pierwszych rochow.
Brzusio w 13 tyg.
Tamarunia jak moge zapytac gdzie w H&M kupowalas,bo niekazdy ich sklep ma maternity ciuszki????
Lilith mowisz,ze dzis dobrze sie czujesz,to sie ciesze oaby tak zostalo,wypatroj pierwszych rochow.
Brzusio w 13 tyg.
czarownica
jest sliczny a gdybys o rece nie napisala to w ogole bym nie widziala
a czujesz juz ruchy maluszka??
a czujesz juz ruchy maluszka??
Dziekuje czarownica,Jescze nie czuje ruchow bo to za wczesnie,ale bardzo mym juz chciala,zawsze jak co mi tak borknie w brzusio to sobie tak skrycie mysle,czy to moze byc cos podobnego,czasmi jak sie poloze juz spac do tak jak by mi burczalo chwilke,a nic nie pilam czy jadlam to sie smieje do siebie ze maluszek sie ustawia ze mna do spania ;D ;D ;D
czarownica
hehe ja jestem czarownica bo Dominika albo domi juz bylo zajet
nie mam sowaczka bo nie umiem tegp zrobic;( jestem poczatkujaca;(
dzis zaczal mi sie 15 tydziec (ostatnia miesiaczka 23 lipca) i tez ruchow jeszcze nie czuje tzn czasami cos czuje ale to chyba nie to bo za wysoko w okolicy pepka ale czekamy cierpliwie na stukanie od naszeko maluszka
nie mam sowaczka bo nie umiem tegp zrobic;( jestem poczatkujaca;(
dzis zaczal mi sie 15 tydziec (ostatnia miesiaczka 23 lipca) i tez ruchow jeszcze nie czuje tzn czasami cos czuje ale to chyba nie to bo za wysoko w okolicy pepka ale czekamy cierpliwie na stukanie od naszeko maluszka
to napewno jest niesamowite,rozmawialm ostatnio z mojego meza brata zonka,jej wlasnie tego najbardziej brakuje,ale cieszy sie ze ma sliczna kruszynke,ktora rosnie i ma juz pierwsze zabki ;D
A sowaczek bardzo prosto wstawic na pewno jak poszukasz na forum to znajdziesz dobry opis jak to zrobic,ja w tumaczeniu nie jestem zbyt dobra ;D
A sowaczek bardzo prosto wstawic na pewno jak poszukasz na forum to znajdziesz dobry opis jak to zrobic,ja w tumaczeniu nie jestem zbyt dobra ;D
czarownica
czytalama gdzies jak to sie robi ale nie zrozumialam za bardzo i mi nie wyszo;(
troche musze jeszzce pocwiczyc
w przyszlym tyg pokaze moj brzuszek okragluszek
troche musze jeszzce pocwiczyc
w przyszlym tyg pokaze moj brzuszek okragluszek
reklama