reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga sprzed i po ciazy

Efe my nie gwiazdy:-D one się katują i dużo ćwiczą... pod okiem trenera...

U mnie z dietką różnie ale nie mam napadów i nadal ćwicze z czego jestem zadowolona, w sobote mam zamiar przesuną suwaczki w odpowiednim kierunku:-)

wczoaj oglądałam film DRŻĄCE CIAŁO rez Almodovara (polecam) wypiłam 3piwka i zjadłam miche popcornu i najwazniejsze nie mam wyrzutów sumienia!!!

reklama
EFE NIE MA!!!!!!!!!!!

nie poddawaj się!! 4kg chcesz tak sobie podarować????

poległas to trudno, od jutra znów zacznij walczyć o samą siebie!!! Licze na Ciebie!!

Sempe darling może jak wrócę...wiesz nie chcę wybrzydzać z jedzeniem w gościach...ale nie zamierzam tych 4 kg odzyskiwać!

To ostatnio słyszałam w tv eksperta który powiedział, że po prostu nie można dziecka karmić piersią, bo się utrzymuje nienormalny poziom hormonów i że te wszystkie gwiazdy to wyglądają tak super bo właśnie nie karmią. I piersi ich też się nie zmieniają dzięki temu.
wow, jakiż mądry jest ten ekspert:-Dwielu takich na świecie:-D

jakos odkąd zaczęlam ćwiczyć (już tak nagminnie;-)) to waga naprawde ładnie mi spada z czego jestem zadowolona i wiem ze mój cel osiągne przez aktywność fizyczną!

To ostatnio słyszałam w tv eksperta który powiedział, że po prostu nie można dziecka karmić piersią, bo się utrzymuje nienormalny poziom hormonów i że te wszystkie gwiazdy to wyglądają tak super bo właśnie nie karmią. I piersi ich też się nie zmieniają dzięki temu.

Każdy ekspert mówi co innego...
Nie wnikam w karmienie piersią, bo nie byo mi dane i nie wiem jakby moje wyglądały. Co do wagi to spadła mi dopiero jak zaczęłam się intensywnie ruszać :-). Czyli bieganko za biegającą Oliwią i do pracy :-).

Trzymam za was kciuki dziewczynki

Ja na diecie mam już 3 kilo na minusie a jestem od soboty na niej.Ale sie ciesze:-):-)Oby tak dalej to do lata lalunia będę hihihihihihihihihi

reklama
Miranda nie załamuj się!!! walcz dalej i uda się...
ja teraz u Ciebie? zmien suwaczek na aktualną wage to pomaga... widziec prawde..

u mnie waga sto, dobre 2tyg albo i wieceji!!!!!!!!!! jak zaczarowana i czeka jak ją jakis książe cmoknie;-) jakby się zacięła!!! juz ja ją cmokne jak do soboty nie ruszy się to wywale ją na śmietnik jak poprzedniczke hihihih

Chogata gratuluje i czekam na LALUNIE:-D

Do góry