reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
A+T+ mam normalnie identyczne spodnie!!!!kropka w kkropke tylko koloe u mnie bezowy , tez z H&M i ...spadaj, chociaz brzuch serio identyko jak u ciebie, nie wiem czy dlaczegoego spadaj ami(jak chodze lub wstaje to musze je podciagnac) rozmiar dobry , jak stoje to sa swietne , no tak jak trzeba. wkurza mnie to, a a cena:25£

Dziewczęta- spodnie BOMBOWE!!!!
Ja tez takie chce!!!!!!!!!!!!!..choc u mnie jeszcze kompletnie nic..a nic nie widac..ale juz rozglądam sie..-śliczniunie te spodenki..ciekawe, czy nogawki też mają dlugie..bo ja dosć wysoka jestem i długasne nogi mam..Większosć spodni to, albo odpruwam mankiety..itd..:)..albo muszę sie np. jeansowych naszukac:)- by byly dobre;)
Wczraj kipiłam sobie taki golfik -bezrekawnik:)- dluższy..białawo-czarny(przeplatana wełna)..i tez sądze,ze bedzie fajowo zakrywał caly brzuszek..a pod można założyc wszystkie bluzeczki..nawet te krótsze:)..

Coz za ulga kiedy nic nie cisnie w brzuch, uff :)

w ktorym ty jestes tygodniu????przepraszam ze pytama ale jak na rodzaca w maju to spory twoj maluiszek juz jest

To wkoncu ja...czuje sie juz znacznie lepiej i A+T przyszlam wychwalic twoje super gatki i brzuszek jak zwykle sliczny:):) Podobny do mojego choc u mnie bardziej wypukly z gory :mad:
Czarownica ona jest w 16 tygodniu:)

Super:):)
Mi sie wydaje ze brzus taki wsam raz:) ja jestem w 15 a mam dosc podobny mimo iz nie jem nic i chudne:):) Ale to zalezy od kobiety:)

ja bardziej poszerzylam sie w talii ale brzusio tez mam szzcegolnie wieczorem ale ruchow jeszzce nie czuje, moja mama mowi ze jak na ten tydzien to i tak brzuszek mam ladny
a ty ruchy czujesz????

reklama
Do góry