reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Lilith, moj maz tez ma taka radoche jak widzi dodatkowe kilogramy i tluszczyk tu i tam. Jest zachycony i ma ochote mnie pozrec na miejscu :)
On sie nie moze doczekac az bede bardzo gruba sie zataczac, latac do kibelka co 5 min i calymi dniami marudzic :> Chyba nie wie co mowi, no ale na razie jest zachwycony wszystkim co sie laczy z ciaza.
A dzis jade nareszcie do sklepu kupic jakies ciazowe spodnie. :) Mam nadzieje, ze cos sobie znajde.

reklama
A+T no wlasnoie zobaczymy co beda mowic juz za 2 miesiace:):) ale mimo wszystko to super ze teraz tak sa nami zainteresowani:):) dzieki temu mniej mozna sie przejmowac dodatkowymi kilogramami:):)
Zycze ci udanych zakupow:) ja chce dzis mezusia wyciagnac zeby jakis prezent sobie wybral bo 5 ma urodzinki:)

Ja też zaczęłam już nosić ciuszki ciążowe - wygodniej po prostu. Ale jedna babka mnie dzisiaj zażyła mówiąć- " to juz u Pani widać"??? - mnie troszke zatkało i powiedziałam, że przy drugim szybciej widać ( ona ma tylko jedno - więc nie wie jak przy drugim widać). Ale tak ogólnie to spotkałam się z bardzo życzliwymi opiniami i bardzo miłym nastawieniem. Kolezanki się zastanawiają jak wielkie będę miała jaszczurki przed porodem - śmieją się, że będą podobne do krokodyli ;D

Nareszcie sobie kupilam ciazowe spodnie i od razu sie nimi pochwale :):
spodnie01male0yk.jpg

Coz za ulga kiedy nic nie cisnie w brzuch, uff :)

Niestety nie wyświetlają mi sie zdjęcia, a szkoda. Ja spodnie ciążowe kupiłam sobie jakieś dwa tygodnie temu, chociaz po mnie absolutnie nic nie widac. Wczesniej mialam wręcz wklesły brzuch, teraz sie zaokrąglił i od jakis dwóch tygodni nie mieszcze sie juz w żadne spodnie, więc musiałam kupic - panie w sklepie dziwnie patrzyły i pewnie zastanawialy sie po co ja je kupuje. Własnie wyswietlilo mi sie zdjęcie - spodnie sa swietne! Ciekawe ile dalas?

Fajowe te spodnie z jakiej firmy jak moge zapytac a+t+ i brzusi piekny ;) Moj od wczoraj zauwazylam,ze zaczyna roznac,bo spodnie sa juz ciasne i mnie uwieraja, musze chodzic z odpietym guzikiem i rosporkiem wiec przezucialam sie na spodnie od dresu,ale nie lubie za bardzo tak do parcy chodzic.Chcialam zapytac rozmiar normalny kupujecie jak nosicie zawsze i czy takie spodnie mozna nosic przez cala ciaze?????Ja w sumie jestem chyba wiec wydaje mi sie ze na biodra mi nie pojdzie,no moze troszeczke ::)

no wlasnie spodnie świetne i nie dodalam, ze brzusiu to wogóle brak słów - cudo! Kiedy ja taki bede mieć.......
A takie spodnie to ponoć można nosić przez cała ciąże - kuzynka nosiła. Ja kupiłam rozmiar większe.

:) Ciesze sie, ze Wam sie podobaja :) i dziekuje za mile slowa o brzuszku :)
Gunia, zaplacilam 149 zl
Maxin, spodnie sa z H&M. Tam jest specjalny dzial dla mam, nazywa sie H&M MAMA ;) Kupilam rozmiar taki jak zawsze czyli xs, ale to i tak trzeba mierzyc, bo ja dzis mierzylam kilka par spodni i jedne xs byly za male, inne dobre, inne s za male, wiec rozmiar rozmiarowi nierowny. A jesli chodzi o to czy na dlugo beda, to mi sie wydaje, ze moze nawet do konca ciazy, bo ten pasek materialowy jest bardzo rozciagliwy i cale sa takie troche ze strechem i mysle, ze tez jeszcze moga sie rozciagnac. (jeszcze dodam, ze w H&M rozmiary najczesciej wypadaja wieksze niz gdzie indziej, ja nosze xs, s, a czesem m, a zwykle ciuchy z H&M w rozmiarze s najczesciej na mnie wrecz wisza...)

Bede szukac,bo sztruksy od dawna za mna chodza,a nie mam zadnej pary wiec na pewno sie bede dobrze czula,dzieki A+T+ ;)
a co do rozmiarow to faktycznie,rozmary sa rozne w kazdej firmie,wiec najlepeij mirzyc :D

reklama
Do góry