reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

tak, tak, Lilith, a jak wiadomo rzadko sie zdarza, ze sie rodzi idealnie w terminie, wiec kto wie co bedzie :) Bedziemy moze wszystkie razem przec :)

reklama
No wiec spodnie maja dluugie nogawki, za dlugie dla mnie i z tylu musze rowniez podwijac, a Maxin!No zabij mnie nie pamietam jak sie nazywa to centum, ale jedzie sie do niego jak na Hethrow, jak przyjdzie moj maz to sie go spyatm, ale wiesz slyszalas o Blue Water?tym centum shopingowym?Tam jest duuuuzo swietnych ciuszkow dla mam, oj mowie ci!farjda i najlepiej jechac w wolny dzien bo jak tam wejdziesz to ciezko wyjsc!Bomba!no i to tak na granicy klondynu jest.A brzuszek super, zaokraglony widac ze ciazowy:)

dziekuje dziewczyny ;D ;D ;Dciesze sie ze rosnie,wlasnie mamcia byla i wyogladal mnie na wszystkie strony i mowi,ze sluzy mi ciaza bo zaczynam nabierac krztaltwo,wczesniej twierdzila,ze bylam za chud ;D
To fajowo Tamarunia sprobuje ten na blue water.Ale wolala bym cos blizej,moze na Bret Croos?

Dziekuje gosiek289 z dnia na dzien powiem wam rosnie,to jest niesamowite,jeszcze tydzien temu nic nie bylo,a tu nagla jak grzyb po deszczu pwoli rosnie ;D ;D ;D niesamowite ;)

Maxin!Dokladnie!MAz mi powiedzial ze to byl brand cross. TAm jest H&M, a maternity cothes sa za ciuchami dla dzieci, jest tam tez mothercare,a tak poza tym na oxford street jest next dla dzieci i kobiet w ciazy, ale nie ten glowny tylko tak za oxford circus i kolo oxford circus prostopadla ulica do oxford sterre jest Top man albo top clothes juz nie pamietam z ciuchami dla kobiet w ciazy, duzy wybor, ale jak dla mnie za nowoczesnie:) Mam nadzieje,ze cos sobie znajdziesz:)

Dziekuje Tamamrunia,juz w przyszlym tygodniu musze jechac,bo brzusio rozpych mi spodnie,jak chodze jest ok,ale jak tylko siade to masakra cisna bardzo.Mialm sie wybrac dzis,ale pogoda paskudna ::)
A jak twoje zdrowko moja droga,dzidzi rosnie za trzy tygodnie powinnysmy wyparywac pierwszych ruchow,nie moge soe doczekac:) ;D ;D

Wczoraj jak byli znajomi to podziwiali niesamowicie":) a kumpel jak sie podpil to co chwilke o dzidzi gadal:):) i na brzuszek patrzyl no i kazali mi jesc i jesc i jesc:) a ja oczywiscie ze nie i przez caly dzien zjadlam 1 hot doga i w nocy talezyk spagetty:)

reklama
Do góry