reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

A tutaj z lekko widocznym brzuszkiem ;)
brzuszek3110200514tydzie32428r.jpg

reklama
FAJOWY BRZUSIO gosiek289 ;D ;D ;D,co masz jak mozna zapytac wytatuowane na brzusiu???????ja wlasnie sie zastanawiam jak to bedzie z moim tatu bo mam po lewej stronie brzuszka,czy sie rozciagnie,czy bedzie ok???????
ja dzis caly dzein sie drapie po brzuchu bo tak swedzi,mam nadziej,ze to oznaka iz rosnie ;D ::) ;D

Na środku wokół pępka nam dwie biegające jaszczurki - ja tez mam taka nadzieje, że mi się nie rozciągnie. Na razie sie trzyma - tylko czasmi czuję jak mi się brzuch rozciągnął - czuję się jak na święta " tak jak człowiek ojada się na święta" - wystarczy, że troszkę jem i mam dosyć - więc podjadam częsciej ale w mniejszych ilościach.

to tak jak ja,jem czesto ale malo,ale wieczorem na obiad jak przychodze z pracy to powiem wam,ze wcinam dosc pokazna porcje,gdzie sie to miesci.hi.hi,hi ;D

Brzuszek juz mam spory - w tym tygodniu już zaczęłam chodzić w ciążowych ciuszkach.
Czasami się dziwię, że aż taki duży. W tym tygodniu mi tak dość sporo do przodu wyskoczył. Widocznie macica się przesunęła ( bo sikam juz normalnie).
A spodnie mi się też podobają - są super. Sztrruksowe z lycrą - więc nawet jak mi się biodra rozciągną przed porodem to nie będą na mnie za ciasne.

Ja tez juz tak nie sikam i brzuszek rosnie:) I mnie znow ciekami od czego jak nic prawie nie jem:) wiecie za kilka tygoniu bedziemy miec juz bardzo duze brzuszki!!!:)

No no śliczne brzuszki naprawde. Wiecie co ja zaczęłam chodzić w ubraniach ciążowych bo jest mi poprostu wygodnie, poza tym biust sporo sie powiększył i troszke głupio mi było przy uczniakach gimnazjum (ich głupie spojrzenia). Niestety moje koleżanki z pracy (które już same są babkami) ciągle mnie głupio pytaja czy już musze chodzić w takich ubraniach bo sie w innych nie mieszcze. Denerwuje mnie to. Wogóle były zszokowane że już 4 kg przytyłam i porównują to do ciąż ich dzieci. :mad:

reklama
No co ty nie przejmuj sie nimi!!!
O ile sie nie myle to juz nam na nie kiedys pisalas i to sa straszne baby!Nic tylko -plotkowac i obgadywac ...zalosne!!
Mnie sie wydaje ze jesli jestes szczupla to dobrze przytylas a nawet jakbys przytyla 10 kg to co je to obchodzi!!! na dodatek w kazdej ksiazce i magazynie czytalam ze w tym okresie juz trzeba zaczac nosic takie ciuszki bo w innych jest zle...tak wiec to te babki maja cos nie tak z glowami!!
A wiecie moj mezus wczoraj zauwazyl jak lezalam ze mis ie boczki zrobily:) hihi z czego??? ale faktycznie sama zauwazylam ze taka sie szersza zrobilam:):):) i mezus mowi ze to coraz smaczniej wyglada:):) i juz sie niemoge doczekac az zaczne puchnac i tyc:):) mezus mowi ze wtedy bede cudna kobietka:) dlatego wiem ze niema co sie przejmowac zbednymi kilogramami:)

Do góry