reklama
FAJOWY BRZUSIO gosiek289 ;D ;D ;D,co masz jak mozna zapytac wytatuowane na brzusiu???????ja wlasnie sie zastanawiam jak to bedzie z moim tatu bo mam po lewej stronie brzuszka,czy sie rozciagnie,czy bedzie ok???????
ja dzis caly dzein sie drapie po brzuchu bo tak swedzi,mam nadziej,ze to oznaka iz rosnie ;D : ;D
ja dzis caly dzein sie drapie po brzuchu bo tak swedzi,mam nadziej,ze to oznaka iz rosnie ;D : ;D
Na środku wokół pępka nam dwie biegające jaszczurki - ja tez mam taka nadzieje, że mi się nie rozciągnie. Na razie sie trzyma - tylko czasmi czuję jak mi się brzuch rozciągnął - czuję się jak na święta " tak jak człowiek ojada się na święta" - wystarczy, że troszkę jem i mam dosyć - więc podjadam częsciej ale w mniejszych ilościach.
Brzuszek juz mam spory - w tym tygodniu już zaczęłam chodzić w ciążowych ciuszkach.
Czasami się dziwię, że aż taki duży. W tym tygodniu mi tak dość sporo do przodu wyskoczył. Widocznie macica się przesunęła ( bo sikam juz normalnie).
A spodnie mi się też podobają - są super. Sztrruksowe z lycrą - więc nawet jak mi się biodra rozciągną przed porodem to nie będą na mnie za ciasne.
Czasami się dziwię, że aż taki duży. W tym tygodniu mi tak dość sporo do przodu wyskoczył. Widocznie macica się przesunęła ( bo sikam juz normalnie).
A spodnie mi się też podobają - są super. Sztrruksowe z lycrą - więc nawet jak mi się biodra rozciągną przed porodem to nie będą na mnie za ciasne.
No no śliczne brzuszki naprawde. Wiecie co ja zaczęłam chodzić w ubraniach ciążowych bo jest mi poprostu wygodnie, poza tym biust sporo sie powiększył i troszke głupio mi było przy uczniakach gimnazjum (ich głupie spojrzenia). Niestety moje koleżanki z pracy (które już same są babkami) ciągle mnie głupio pytaja czy już musze chodzić w takich ubraniach bo sie w innych nie mieszcze. Denerwuje mnie to. Wogóle były zszokowane że już 4 kg przytyłam i porównują to do ciąż ich dzieci.
reklama
No co ty nie przejmuj sie nimi!!!
O ile sie nie myle to juz nam na nie kiedys pisalas i to sa straszne baby!Nic tylko -plotkowac i obgadywac ...zalosne!!
Mnie sie wydaje ze jesli jestes szczupla to dobrze przytylas a nawet jakbys przytyla 10 kg to co je to obchodzi!!! na dodatek w kazdej ksiazce i magazynie czytalam ze w tym okresie juz trzeba zaczac nosic takie ciuszki bo w innych jest zle...tak wiec to te babki maja cos nie tak z glowami!!
A wiecie moj mezus wczoraj zauwazyl jak lezalam ze mis ie boczki zrobily hihi z czego??? ale faktycznie sama zauwazylam ze taka sie szersza zrobilam i mezus mowi ze to coraz smaczniej wyglada i juz sie niemoge doczekac az zaczne puchnac i tyc mezus mowi ze wtedy bede cudna kobietka dlatego wiem ze niema co sie przejmowac zbednymi kilogramami
O ile sie nie myle to juz nam na nie kiedys pisalas i to sa straszne baby!Nic tylko -plotkowac i obgadywac ...zalosne!!
Mnie sie wydaje ze jesli jestes szczupla to dobrze przytylas a nawet jakbys przytyla 10 kg to co je to obchodzi!!! na dodatek w kazdej ksiazce i magazynie czytalam ze w tym okresie juz trzeba zaczac nosic takie ciuszki bo w innych jest zle...tak wiec to te babki maja cos nie tak z glowami!!
A wiecie moj mezus wczoraj zauwazyl jak lezalam ze mis ie boczki zrobily hihi z czego??? ale faktycznie sama zauwazylam ze taka sie szersza zrobilam i mezus mowi ze to coraz smaczniej wyglada i juz sie niemoge doczekac az zaczne puchnac i tyc mezus mowi ze wtedy bede cudna kobietka dlatego wiem ze niema co sie przejmowac zbednymi kilogramami