reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Gosiek ja za to poszlabym juz spac o 18-19 :( Ale meczes ie i mecze i czekam tak do 24 lub nawet pozniej wtedy klade sie z mezem i dzieki temu spie do godziny nawet 11:):) nienawidze wstawac rano...pamietam na poczatku ciazy tak mialam:(

reklama
witam wszystkie kobitki ;D
jeszcze jutro jest powtórka filmu o 18,00 :laugh: bo oczywiście przegapiłam :mad: . Wkońcu się uda ;)
pozdrowionka dla wszystkich

Kurcze nie mam polskiej telewizji bo tak chcialam obejrzec ten program,a czy jest to moze ten,ktory pokazany jest w troj wymarze tak jak by,czyli jak malenstwo sobie zyje w naszym brzuszku,pokazane wszysko od srodka itp.?????????Bo kiedys cos podobnego ogladalm tutaj i byl niesamowity.
A jak dzisiaj brzusiaste sie czujecie,jak humorki???????
ja czuje sie dobrze,ciesze sie bo w koncu wynajelismy mieszkanko,przytulne nie za duze,ale fajne,wiec jeden problem z glowy,tylko jeszcze przedemna pakowanie,potem rozpakowywanie to lubie,ukladac wszystko dekorowac,ale pakowania nieznosz.
Z moim snem to mam podobnie jak wy dziewczyny spiaca juz jestem o 8.00 ale ide przewaznie spac o 10.30 aby z mezem troche posiedziec,choc ostatnio duzo pracuje i malo sie widzimy.

My tez ogladalismy:) ale co do ruchow to ja slyszalam ze wielorodki i kobiety szczuple ruchy moga poiczuc od 15 tygodnia a najczesciej czuja juz w 16:) zazwyczaj czuje sie kolo 18 ...widzialam na kwietniowych mamach jak one szybko wyczuly!to trzeba sie wpatrzec w ciazlo ze tak powiem i zwracac wieczorem uwage na to co sie dzieje w brzuszku!czuje sie takie motylki:)czy niby bulgotanie ktory my mozemy wlasnie tak wczesnie pomylic z odglosami naszego brzuszka:)

Gosiek gdzie fotka!!

Wieczorem prześle - bo chciałam dzisiaj pstryknąć ale niestety baterie miałam rozładowane, a w sobote i niedziele mnie prawie w domu nie było.

reklama
Oto mój brzusio w połowie 14 tygodnia.
Sporawy już ;)
brzuszek3110200514tydzie17hq.jpg

Do góry