reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Super bo coraz więcej tutaj brzusiów i można porównać i cieszyć się tym bardziej. ;) Musimy częściej umieszczać swoje nienarodzone jeszcze pociechy hi hi :p

reklama
DZiewczyny ale macie super brzuszki!!!!!!!!!!!!! LUX !!

u mnie wystaj e jak sie najem :) np pizzy, tak na czczo to moze tylko troszke-ale nie sadze zeby ktos kto nie wie ze jestem w 10tc sie sam domyslił. :)

Popatrzcie teraz sie nie mozemy doczekac kiedy urosnie a potem bedziemy teskniły zeby zobaczyc własne stopy:) hehehe

ALE SUPRWOWY TEN TWOJ BRZUSZEK LILITH :D :D :DKIEDY JA SIE DOCZEKAM ::)
NADIAW79 FAJNIE JUZ ROSNIE BRZUSIO,KURCZE JA TO JAK SIE NAJEM TO COS TAM WIDAC,CHYBA TEZ ZROWBIE ZDIECIE I SIE POCHWALE ,ALE KIEDY??????????ZABAWNE,ZE NIE MOGE SIE DOCZEKAC JAK UROSNIE,A POTEM CIEZKO BEDZIE NOZKI OGOLIC,HI,HI,HI

lilith,ara wyjasnila,jeszcze nie czulam pierwszych rochow to za wczesnie ::)choc nie moge sie doczekac

Maxin wiem wiem:):):) nhihi przepraszam za pomylke!
brzus to mi sie wydaje ze mam maly:( ale on nagle tak wyskoczyl!szok!wczesniej byl spory ale nie taki i tylko u dolu a nie wyzej!!
zamieszczajcie swoje zdjecia bo to super tak porownywac!
A+T zgadzam sie :):) nago lepiej widac:):) no i mezus sie cieszy!

Przypominam dziewczyny, że dzisiaj o 21.00 i 22.00 na National Geographic jest powtórka filmu ''W łonie matki". Ja wcześniej przegapiłam, ale dzisiaj sobie nagram.

reklama
Doiero dzisiaj - tzn. w sobotę pstryknę - bo wczoraj zaraz po naszej rozmowie padłam. Ostatnio zasypiam o 21 - 22 i wstaję o 4 lub 5 rano. Chyba zaczynaja mi się te tzw. bezsenności. :(

Do góry