reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Rzeczywiscie to juz 12 tydzień :laugh:, ale dopiero jeden dzień, kiedy tak naprawde zaczyna się bardziej zaokrąglać?
Na razie na szczęście wchodze w kostiumy - praca wymaga, ale już niedługo musze zaczac poszukać rzeczy wygodniejszych.
Zdjęcia brzuszka super!
Pytanko: Czy po całym dniu pracy powiedzmy w systemie siedzącym nie macie brzuszka bardziej twardego? Poza tym czy to normalne,że czasem kujnie coś z lewej, coś z prawej?

Jak trochę bardziej urośnie, to zrobię też zdjęcie archiwizacyjne.
Jeszcze nie zaczęłam tyć, raczej mam jedzeniowstręt. Malutka i chudziutka nie jestem, więc "Zyguś" (takie określenie dostała fasolka - imienia jeszcze nie ma) ma gdzie się rozpychać i podjadać mamusię.

Pzdr.

reklama
Oj jakiego lenia mam,dobrze,ze dzis ostani dzien pracy,poleze i pomasuje moj brzusio w koncu,ostatnio wszkoczylam s dziny moje ulubione,a tu zaciane nie mogla sie wbic,a przeciesz nic po mnie nie widac,dziwne..........hmmmmmmmmm...........
Brzuszek rosnie,ale bardziej u dolu i jest twardy wieczorami tak jak Sylwoka piszesz i tezmnie kuje czasami raz z tej raz z tamtej,boli brzusio znowu tak jak bym mial dostac okres i nudnosci mi wrocily od paru dni,hmmmmmmm,chyba wszystko dobrze,bo pislam wam dostalam kopniaka ok malucha ktorym sie zajmuje i mnie przez pare dni bolo to miejsce,pytalam poloznej,ale ona w sumie poradzil abym poszla do swojego lekarza,dziwne,przeciez powinna wiedziec,no coz czeka mnie wizyta w nastepnym tygoniu bo mnie to meczy co jest i czy to normalne tak sie czuc.Wydaje mi sie ,ze brzuch powoli roznie ,dzidzi rosnie i chyba dlatego mam te bole,maamci sie peenie powieksza.A czsmi boa mnie uda i miescnie pod rzebrami,a moja hustawak nastrojow jest niesamowita,jeden dzien radosny,nastepny smutek lub zlos sam nie wiem na co i po co????????
pzdr ;)

my17hx.jpg

duzy10gx.jpg

ladny18hn.jpg

Moj brzuszek w 14 tygodniu:):):) na czczo oczywiscie:):)
tez taki malutkinie jest:) i to nagle tak bardzo wyskoczyl:)

Maxin mnie czasem tak bardzo boli ze niemoge sie ruszac:( i to wlasnie macica! niema sie co martwic!ja tez mam twardy ale juz nie tylko u dolu:)
I co ty mowisz juz maluszka czujesz? ale super!!!! zaloz watek z pierwszymi ruchami!ale super!!!:):)

Lilith naprawde masz duży brzuszek aż sama nie wierze. Mojemu mężowi kiedyś mówiłam że chyba za szybko mi brzuś rośnie a tu prosze co niektórym tak najwidoczniej "wypycha się" Zrobie zdjęcie dokładnie w 13 tygodniu to porównam. Fajnie że nie jestem sam a z takim brzusiem :laugh: :laugh:

Ja robilam jak na suwaczku bylo 13t1d tak wiec w 14 tygodniu:)
no mi sie tez niechce wierzyc ze go tak wywalilo bo ja naprawde malo jem:):)

Oj jaki sliczny!!!!!! :):) strasznie fajnie ze juz zamiescilas:) ja jakby mi sie chcialo czesciej robic zdjecia to bym co chwilke mogla zamiescic:):)
ciesze sie bardzo ze sie pochwalilas!!!:):):)

reklama
o super, nareszcie inne dziewczyny zamiescily :)
Lilith, bajerek :) Skad my te brzuchalki takie mamy? :> (a maxin dostala kopniaka od starszego dzieciaczka, ktorym sie w pracy opiekuje)
Nadiaw, fajnie :) Tez juz widac :)
Ja mam pelno zdjec brzuchalka, a najlepsze sa nago :p - wtedy dopiero widac jak sterczy!!! ;)

Do góry