reklama
Sylwia o ile sie nie myle to ty juz 12 tydzien zaczelas
Ja swoj pokaze w sobote wsumie nawet juz cos widac
Tylko gorzej pokazac najedzony bo ja prawie nic nie jem i ciagle wyglada tak samo...
a dzis jak na razie na caly dzien zjadlam cwiartke kurczaka z rozna (mniam) i teraz mam ochote na coleale tylko jedna szklaneczka bo nie mozna
A+T brzus rewelacyjny!!!! naprawde ladnie sie zaokragla!moj jest dosc podobnyi juz niemoge sie doczekac jak pojde do gina na usg(18 tydzien)bo wtedy nasze brzuszki bede juz sliczne i duze
Ja swoj pokaze w sobote wsumie nawet juz cos widac
Tylko gorzej pokazac najedzony bo ja prawie nic nie jem i ciagle wyglada tak samo...
a dzis jak na razie na caly dzien zjadlam cwiartke kurczaka z rozna (mniam) i teraz mam ochote na coleale tylko jedna szklaneczka bo nie mozna
A+T brzus rewelacyjny!!!! naprawde ladnie sie zaokragla!moj jest dosc podobnyi juz niemoge sie doczekac jak pojde do gina na usg(18 tydzien)bo wtedy nasze brzuszki bede juz sliczne i duze
T
Tamarunia
Gość
A+T!no bomba!serio!ale brzuch fajny!pamietam, ze kiedy pisalam, ze mamy odobne brzuszki, ale teraz to juz nie!zostawilas mnie w tyle!chociaz tez niczego sobie mam ten brzuszek! aha i mam dobra wiadomosc!w koncu za 3tyg jade do polski!hurra!
A+T nio ciesze sie jak niewiem!!!! a ty juz 15 wiec to dopiero leci!!!! ja mam nadzieje ze za jakies 2-3 tygodnie poczuje ruchy maluszka!wiesz narazie te motylkowe jak to pisala Aska w kiwetniowkach
Tamarunia tez bardzo sie ciesze!!!!no i wlasnie gdzie jedziesz? moze gdzies na slask??
Wiecie dzis znow straszne rzeczy w uwadze no i ten maluszek zmarl...ale smutek
Tamarunia tez bardzo sie ciesze!!!!no i wlasnie gdzie jedziesz? moze gdzies na slask??
Wiecie dzis znow straszne rzeczy w uwadze no i ten maluszek zmarl...ale smutek
a+t - hej superancki brzuszek - ja swój wrzucę razem ze zdjęciami z USG ( mam nadzieję, że wszystko będzie OK) ale też już mam dość spory - szostała mi juz tylko jedna spódnica i niedługo ciuszki ciążowe - kto wie moze juz przyszły tydzień.
Gosiek napewno bedzie oki!!!i juz niemozemy sie doczekac zdjec usg no i brzuszka ja jak nie padne to jutro z rana zrobie brzuszek a jak nie to tak jak pisalam w sobote i taks ie zastanawiam jak wielki by byl gdybym nie schudla i jadla normalnie
reklama