reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

ja sie przyznam ze mnie czasem uda sie cos wypatrzec na ciuchach hihi :) ale pod takim wzgledem i to w komisie nie bylam...
ale warto isc i popatrzec bo faktycznie czasem mozna upatrzyc sobie super gacie za 10-30 zl:):) a teraz szkoda by mi bylo na miesiac wywalac 100 lub jeszcze wiecej:(

reklama
dziewczyny a upowałyście coś na allegro? bo moja bratowa pokupowała tam pare ciuchó i niektóre naprawdę za grosze, np taka bluzeczka - tunika kosztowała ją 3,25 :D a spodnie bojówki, beżowe, praktycznie nowiutkie bo nic nie sprane zapłaciła 50zł
aha, w "pewexie" ;) też można niezłe rzeczy wyrwać bo moja mama kupiła jej np super spódnice z taką szerszą wstawką na brzuchu.

Pozdrawiam! i czytam Was codziennie :)

gOCHNA MILO ZE NAS CZYTASZ i odwiedzasz!tesknimy tu za Toba!!:):)
i dziekujemy ze nam pomagasz!:)
ja na allegro wlasnie nie wiem gdzie to znalezc..kiedys samo przez pomylke sie tam otwarlo a teraz jak ju zpotrzeba to niemoge znalezc:(

tu jest link do działu ogólnego z odzieżą ciążową:
http://www.allegro.pl/showcat.php?id=5454&order=t&view=gtext

a tutaj do bielizny:
http://www.allegro.pl/showcat.php?id=5448&order=t&view=gtext

jakby coś z tymi likami było nie tak, to piszcie, ja po koleji napiszę w jaką kategorię trzeba wejść :)
aha, no i czasem trzeba przekować te 20 stron żeby znaleźć coś fajnego, ale pamiętam że moja bratowa kupiła kilka naprawdę fajnych rzeczy. Nie wiem, może ona też wystawi swoje rzeczy ciążowe po pod konec października ma termin porodu, już drugiego :) więc chyba już więcej jej nie będą potrzebne :)

Pozdrawiam i przutulam :) :) :) papa!

i jak Lilith? znalazłaś cos ciekawego? pamiętam jak ja oglądałam i już patrzyłam na nie tak pod kątem bardziej dla siebie... no cóż... nie wyszlo :( najwcześniej będę przeglądać ciuchy ciążowe dopiero w przyszłym roku... ech...

ja na allegro kupiłam tylko samochód ;D
a tak serio to nie mam jakoś przekonania do kupowania ciuchów przez internet. wolę jednak przymierzyć.
właśnie koleżanka przyniosła mi spódnicę i tunikę, ale wielgachne ;D :laugh:

reklama
Do góry