reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

ja też ubolewam nad tym - ale możemy stosować np. naturalne płukanki - np. szałwia lub pokrzywa - też są przeciwłupierzowe - ale to około miesiąca trzeba stosować, żeby zmniejszyć łupież.

reklama
ja teraz tez cierpie bo mi zaczela sie doslownie zluszczac skora!!! na buzi w szczegolnosci! no i lupiezu strasznego dostalam!nawet z brwi mi sie sypie...tak wiec wygladam teraz potwornie...jeszcze wymeczona tymi wymiotami kreci mi sie w glowie...matko...wcale nie wygladam pieknie:(
ale wiem ze to dzialanie hormonow i pozniej powinno sie poprawic!
co do kremow ja uzywam oliwki z Johnsona w spreyu nie tluszczaca!jest rewelacyjna!!!!a do piersi uzywam kremu ujedrniajacego przeciw rozstepa i naprawde jestem zadowolona:):)

Ja musze sie wybrac do jakiegos sklepu i wtedy sobie cos wybiore, jakis krem, wczesniej uzywalam kremu ujedrniajacego ST. Ives oraz z tej samej serii krem nawilzajacy, ale dowiedzialam sie ze na brzuch mamy stosowac tylko takie kreny, czy balsamy, ktore sa przeznaczone do ciazy, zeby bylo wiadomo, ze stosujemy nieszkodliwe dla dziecka preparaty(ktorych skladniki moga przenikac przez skore).
A propo brzuszka, to naprawde bardzo ladnie juz urosl, ale za to nogi i rece zeszczuplaly, w rezultacie mam 3kg mniej niz przed ciaza.

dzieki, poczytalam sobie, a jesli chodzi o zeszczuplenie rak o dloni, to w ogole pierscionek zareczynowy i obraczka spadaja mi i to jest starsznie niuewygodne, bo boje sie, ze zaraz je zgubie, no ale jeszcze na stawie sie trzymaja:)
o kurcze, a kruszynka to ja nie jestem:) ::)

nie martwcie się dziewczyny jeszcze będziemy się wszystkie toczyć ;)
teraz tłuszczyk przesuwa się na brzuszek, żeby dzidzi było ciepło w zimę :laugh:

reklama
Moje spodnie też są na mnie opięte - a nie chcę dzidzi dusić - ale mam jeszcze dość lużne spódniczki - na miesiąc starcza. Teraz i tak jestem w domu to noszę lużne krótkie spodenki - oj w lecie to bym miała więcej ciuszków. :(

Do góry